21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Latovlevici: „Îmi place proiectul de la Craiova”!

Oltenii nu au făcut încă transferuri răsunătoare, dar conducătorii clubului au garantat că o să fie cel puțin două, trei mutări cu nume! Latovlevici poate fi o soluție pentru lotul Craiovei, mai ales în perspectiva meciurilor din Europa.

Latovlevici este de părere că nivelul playoff-ului din Liga I este unul ridicat si spune că e impresionat de creșterea Craiovei din ultimii ani.

„Eu zic că e un nivel bun, primele 5 echipe joacă un fotbal frumos. Îmi place ce se întâmplă la Craiova, e un proiect frumos acolo, au reușit să facă o echipă bună în doar 3-4 ani”, a declarat Latovlevici la PRO X.

Craiova l-a semnat în această vară pe Florin Gardoș, fost coleg cu Latovlevici la Steaua, iar acest aspect poate să cântărească destul de mult în perspectiva unei decizii din partea fundașului stânga. Cei doi au experiență în cupele europene, iar dacă Lato ar ajunge în Bănie, oltenii ar bifa o achiziție pentru Europa.

În vârstă de 32 de ani, Iasmin Latovlevici și-a încheiat contractul cu Galatasaray și poate ajunge la Craiova liber de contract. Fundașul este cotat de transfermarkt la suma de 250.000 de euro.

Citește și:SCM Craiova și-a fortificat poarta! 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles