fbpx

FOTO: Solistul trupei 3 Sud Est, transportat de urgență la spital!

Laurențiu Duță a fost transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală cu hemoragie internă.

Artistul s-a rănit înghiţind o bucată dintr-o furculiţă care s-a rupt când acesta lua masa, la hotel. Mai multe bucăţi din tacâm au ajuns în esofag, provocându-i hemoragie internă.

Mi s-a extras rapid bucata de plastic înfiptă în esofag și m-am revenit repede, din fericire. Mare atenție la astfel de tacâmuri de unica folosință cu precădere la cele albe. Sunt din ce în ce mai subțiri și reprezintă un real pericol pentru sănătatea noastră“, a spus Laurenţiu Duţă, potrivit Liberatea.

Trupa avea un concert pe care l-a anulat. Băieții de la 3Sud Est s-au revanșat două zile mai târziu, după ce solistul s-a recuperat.

Le mulțumesc celor ce ce au venit  în acea seară sperând să ne vadă la Pitești, care au înțeles situația. Ne-am recompensat două zile mai târziu, după ce m-am recuperat”, a mai declarat Laurențiu, potrivit sursei citate.

Artistul a postat și un mesaj pe pagina personala de Facebook!

MARE ATENTIE la tacamurile din plastic cu precadere la cele albe. Datorita faptului ca sunt din in ce mai subtiri sunt un real pericol pentru sanatatea noastra. Eu am patit-o in urma cu doua saptamani in seara dinaintea unui concert 3 Sud Est in Pitesti. Am comandat mancare la hotelul unde eram cazat si in timp ce serveam, furculita din plastic s-a rupt si o bucata ascutita din ea s-a infipt in esofag. Am ajuns la spitalul de urgenta din Pitesti dar acolo neavand endoscop, decat in timpul zilei, a trebui sa plec imediat spre Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti unde prin endoscopie mi s-a extras bucatica de plastic din esofag. M-am recuperat rapid si concertul l-am reprogramat dupa doua zile. Situatia putea fi mai grava daca bucata de plastic ingerata ajungea in stomac astfel putand provoca o perforatie intestinala. Am scris aceste randuri ca un avertisment in speranta ca acest tip de tacamuri albe din plastic foarte subtire sa nu mai fie comercializat pentru ca reprezinta un real pericol pentru fiecare dintre noi”, a fost mesajul cântărețului, însoțit de câteva fotografii.

Daniela Dumbrava

În 3 minute poți să vezi și: FOTO: Primele neînțelegeri între Bontea și Fodor în Asia Express!

Copil de doi ani, bătut fără milă de propriul tată!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Summary
FOTO: Solistul trupei 3 Sud Est, transportat de urgență la spital!
Article Name
FOTO: Solistul trupei 3 Sud Est, transportat de urgență la spital!
Description
Laurențiu Duță a fost transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală cu hemoragie internă
Author
Publisher Name
https://3minute.net/
Publisher Logo

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0