37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Laurențiu Reghecamf are așteptări mari de la Radu Drăgușin. „Sunt sigur că o să se impună”

Laurențiu Reghecampf are încredere în Radu Drăgușin. Antrenorul a vorbit despre situația jucătorului de la Tottenham.

Radu Drăgușin este cel mai în vogă fotbalist român la ora actuală. Tricolorul evoluează pentru Tottenham și este cel mai bine cotat fotbalist român. Foarte mulți oameni din fotbal îl văd ca pe liderul naționale României, astfel că Laurențiu Reghecampf a dat verdictul.

Laurențiu Reghecamf are așteptări mari de la Radu Drăgușin

Antrenorul a declarat ce și-ar dori de la fotbalistul celor de la Tottenham, iar una dintre dorințele lui Reghe este ca fundașul să se impună la echipa națională. Tehnicianul își dorește să vadă prestații mult mai convingătoare din partea lui Radu Drăgușin, deoarece pentru a fi un lider nu trebuie să vorbești.

Reghe este convins și că fundașul se va impune în Anglia, iar în cazul în care nu o va face, se va transfera la o altă echipă de top, dintr-un campionat puternic. Fostul antrenor de la FCSB și Universitatea Craiova a mai spus și că fotbalistul este de lăudat.

Declarație Laurențiu Reghecampf

Eu mi-aș dori ca el să se impună mult mai mult și la echipa națională, adică aparițiile lui să fie mult mai convingătoare. Ca să fii lider, nu trebuie să vorbești.

Să se impună în Anglia, da, sunt sigur că o să se impună sau, dacă nu, va pleca la o altă echipă de top, tot într-un campionat puternic, a ajuns la un nivel la care poate să-și aleagă și să ajungă la echipe bune.

Este de lăudat, numai că el nu vine din campionatul intern, el pleacă de tânăr, vine din străinătate”, a spus ”Reghe”, la Sport.ro.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles