16.2 C
Craiova
joi, mai 23, 2024

Laurențiu Reghecampf, înainte de meciul cu Sepsi: „Le cerem scuze fanilor”

Suporterii Universității Craiova așteaptă titlul, în timp ce favoriții lor pierd meciurile cele mai importante! Ce spune Laurențiu Reghecampf

Universitatea Craiova se va confrunta cu Sepsi sâmbătă la ora 21:30 în etapa a noua a SuperLigii României. Echipa olteană se confruntă cu dificultăți recente, înregistrând înfrângeri în cele două runde precedente, 0-2 împotriva Farului și 0-3 în fața FCSB-ului.

Aceste performanțe au generat preocupare în rândul lui Laurențiu Reghecampf, care a recunoscut că Universitatea Craiova nu se află într-o formă optimă. Antrenorul echipei oltenilor a prezentat scuze fanilor și a transmis un mesaj ferm către jucătorii săi, cerându-le în mod public să adopte o altă atitudine, mai în acord cu prestigiul clubului pe care îl reprezintă.

Laurențiu Reghecampf a transmis un mesaj ferm către jucătorii săi

„Venim după o perioadă grea, au fost două săptămâni după meciul cu FCSB în care nu am avut niciun joc, doar un meci amical, dar contează mai puțin. Venim după un meci pierdut la București, unde, din păcate, noi nu am avut atitudinea necesară să putem avea pretenții să câștigăm punct sau puncte. Am jucat foarte slab și este un prilej, în numele jucătorilor și al meu, să le cerem scuze fanilor.

Un milion de euro s-au dus pe cule!

Vom întâlni un adversar care vine după o perioadă bună. Vom avea nevoie de toți fanii, de suportul lor. Chiar dacă am reușit performanța negativă să le stricăm o sărbătoare importantă. Am reușit să punem problemele la punct. Jucătorii și-au dat seama că nu este OK drumul pe care am fost. Trebuie să schimbăm anumite lucruri, începând de la atitudine, de la devotamentul față de culorile clubului. Lucruri pe care oamenii care iubesc această echipă doresc să le vadă la fiecare meci acasă sau în deplasare”, a spus Laurențiu Reghecampf, potrivit digisport.ro.

„Suntem obligați, pentru că suntem într-o situație neplăcută”

Antrenorul oltenilor este de părere că Sepsi e un adversar care ne-a pus întotdeauna probleme. Va fi un meci dificil, la fel ca celelalte două.

Sepsi e un adversar care ne-a pus întotdeauna probleme, care va veni mâine încercând să câștige, care își dorește să fie în play-off, să câștige trofee. Deci va fi un meci dificil, la fel ca celelalte două pe care nu am reușit să le câștigăm. 

Vom reuși să avem o altă atitudine, un alt joc și să încercăm împreună cu fanii să câștigăm meciul de mâine seară. Suntem obligați, pentru că suntem într-o situație neplăcută. Nu ne-am închipuit că vom ajunge să pierdem două meciuri la rând, chiar dacă adversarii se numesc Farul și FCSB”, a spus acesta.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles