12.3 C
Craiova
duminică, aprilie 14, 2024

Laurențiu Reghecampf, soluție pentru FCU Craiova!

FCU Craiova poate da o adevărată lovitură și să îl convingă pe Laurențiu Reghecampf să revină în Bănie!

Laurențiu Reghecampf nu mai este văzut cu ochi buni la arabi. Antrenorul român trece printr-o perioadă de coșmar cu echipa lui, Al Taee, care este tot mai aproape de retrogradare. El riscă să fie dat afară, potrivit prosport. Din acest motiv, ar fi posibilă o revenire a tehnicianului în România, chiar la FCU Craiova, rivala echipei pe care a antrenat-o în 2021 și 2023.

Laurențiu Reghecampf, la FCU Craiova

Antrenorul român este de mai multă vreme una dintre soluțiile la care Adrian Mititelu se gândește pentru preluarea băncii tehnice a FCU Craiova. În luna martie, după ce s-a vehiculat în presa arabă că Reghecampf a fost demis de la Al Taee, acesta ar fi devenit o posibilă variantă pentru echipa lui Mititelu.

Momentan, echipa din Bănie nu traversează o perioadă tocmai bună. FCU Craiova se luptă pentru a rămâne în Liga 1. Însă, dacă oltenii reușesc să se salveze de la retrogradare, Reghe ar putea deveni noul antrenor al ehipei lui Mititelu din sezonul viitor. Asta în condițiile în care acesta ar fi demis de la Al Taee până atunci.

Bani mai mulți din buzunarul lui Mititelu

Deși Mititelu l-ar vrea pe Reghecampf la FCU Craiova, salariul pe care antrenorul l-ar cere ar fi unul foarte mare. De asemenea, acesta și-ar dori cu siguranță și jucători noi la echipă, odată instalat pe banca tehnică. Așadar, patronul oltenilor ar fi nevoit să bage adânc mâna în buzunar pentru a-i face pe plac lui Reghecampf.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles