VIDEO Arma secretă! Cum poate U Craiova să treacă de Leipzig!

Oltenii dau piept în cupele europene cu formația din Germania, RB Leipzig, în condițiile în care suedezii de la Hacken nu vor produce surpriza!

Alb-albaștrii pot profita de un aspect important, suporterii. În ediția trecută de UCL, un fotbalist al formației Leipzig a cerut schimbare după 30 de minute, din cauza zgomotului făcut de suporteri. Episodul a avut loc în meciul disputat la Istanbul între Beşiktaş şi Leipzig. Atacantul nemţilor Timo Werner a cerut să fie schimbat din cauza zgomotului provocat de suporterii turci. 36.641 de fani au ridicat la cote năucitoare numărul decibelilor în meciul câştigat de ienicerii si spahii din Istanbul cu 2-0.

Staff-ul a încercat să îl ajute pe atacant cu dopuri de urechi, dar tentativa a esuat, iar el și-a acoperit urechile cu mâinile, înainte de a ieșii de pe teren. Antrenorul celor de la Leipzig la acea vreme, Ralph Hasenhuttl, spunea că nu se poate ca vreun fotbalist să fie pregătit pentru o asemenea presiune.

Este imposibil să îți pregătești echipa pentru o atmosferă ca asta. A fost un zgomot asurzitor și la finalul meciului am fost afectați de acest lucru

Toată lumea știe cât de pătimași sunt oltenii. Campioni la suporteri în sezonul trecut, craiovenii știu cum să-și ajute echipa din tribune, știu când și cum să pună presiune pe adversar. Stadionul ajută și el, fiind realizat în așa fel încât fiecare încurajare să ajungă la urechea fotbaliștilor.

Citește și: U Craiova, adversar infernal în Europa League!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *