-3.9 C
Craiova
marți, ianuarie 25, 2022

VIDEO! Un bărbat a înlocuit masca de protecție cu o pereche de bikini, în avion!

Care este explicația bărbatului și ce a vrut să sugereze prin acest gest!

Bikini în avion! Un bărbat s-a afișat cu o pereche de lenjerie intimă de culoare roșie pe față, în loc să poarte masca de protecție, în avion. Angajații companiei aeriene au rămas surprinși când l-au văzut pe bărbat purtând perechea de bikini pe față, acoperindu-i atât nasul, cât și gura.

Bărbatul a relatat momentul „hilar” din avion, care a avut loc în data de 15 decembrie. Acesta se îmbarcase de pe aeroportul din Hollywood, însă nerespectând regulile sanitare impuse de autorități. Acesta ar fi trebuit să poarte masca de protecție pe față, și nu o pereche de lenjerie intimă. Angajații au sesizat acest lucru și au mers să îl confrunte pe bărbat. Acesta susține că a fost dat afară din avion, chiar și în condițiile în care totul ar fi fost o farsă.

Pentru Fox 4 News, bărbatul a făcut o serie de declarații. Acesta susține că a recurs la acest gest pentru că nu crede că masca de protecție ar ”face vreo diferență”. „Am vrut să ilustrez absurditatea purtând lenjerie de femeie pe față”, a mai spus el.

O romanca a ajuns la spital după ce a fost bătută și stropita cu acid

Aeroportul Internațional Craiova se extinde! Contractul a fost semnat

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles