fbpx

Ministerul s-a sucit: Craiovenii merg liberi la Podari, dar cu declarație la Filiași!

Zona Metropolitană pe care o știau craiovenii nu mai este valabilă pentru polițiști: Noile reguli pentru deplasări!

Craiovenii nu vor mai putea merge în Filiași fără declarație, chair dacă orașul vecin face parte din Zona Metropolitană a Băniei. Se pare că documentele oficiale nu sunt metoda prin care polițiștii vor cere, din nou, hârtiile scrise de cetățeni. Ministerul Afacerilor Interne a anunțat că zonele metropolitane se vor identifica în funcție de distanța localităților față de orașul principal.

Sunt considerate ca făcând parte din zona metropolitană localitățile aflate pe o rază de până la 30 de kilometri față de principalul oraș (conform art.11 din Legea nr. 351/2001 privind aprobarea Planului de amenajare a teritoriului naţional – Secţiunea a IV-a Reţeaua de localităţi). Totodată, se va considera zonă metropolitană Municipiul București și întreg teritoriul județului Ilfov”, au răspuns polițiștii, la întrebarea: „Cum se definește zona metropolitană în interiorul căreia cetățenii nu au nevoie de declarație pe propria răspundere pentru a se deplasa ?”.

3 minute, lider la interacțiuni pe toată Craiova în ultima săptămână

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul Primăriei Craiova, oficial, Zona Metropolitană a Băniei este compusă din 24 de localități, din care: 1 municipiu (Craiova), 2 orașe (Filiași și Segarcea) și 21 de comune (Almăj, Brădești, Breasta, Bucovăț, Calopăr, Cârcea, Coșoveni, Coțofenii din Față, Ghercești, Ișalnița, Malu Mare, Mischii, Murgași, Pielești, Predești, Șimnicu de Sus, Teasc, Terpezița, Țuglui, Vârvoru de Jos, Vela).

Astfel, craiovenii vor putea circula în Podari fără declarație, dar nu vor mai merge nestingheriți în Filiași, pentru că distanța dintre cele două orașe depășeste 30 de kilometri.

Cele două reguli care dau de pământ cu coronavirus în parcurile din Craiova: Coronavirusul e deja înfrânt, îngenuchiat și umilit după măsurile luate de Primăria Craiova. Și-a băgat coada între picioare și a tulit-o deja din parcurile urbei.

În 3 minute poți să citesti și: Ziua Eliberării în Craiova! Oltenii au dat năvală pe străzi și în magazine!

 Polițiștii din Dolj, vicecampioni naționali la amenzi pe pandemie!

De acum ești obligat să intri mascat în bancă! Se deschid muzeele, iar popii vor cânta la aer!

Primarul Genoiu și colegii poartă masca la caterincă!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0