fbpx
1.2 C
Craiova
sâmbătă, ianuarie 23, 2021

VIDEO! „Hai #SUS prin educație!”, alături de Liceul „Voltaire”

Zeci de elevi ai Liceului „Voltaire”, alături de profesori și părinți, le-au arătat craiovenilor, prin muzică și dans că: „Educația schimbă vieți”!

- Advertisement -
- Advertisement -

Elevii Liceului „Voltaire” au dansat în fața craiovenilor în campania de promovare a rolului educației. Alături de profesori și părinți, tinerii implicați în proiectul Euroscola continuă demersurile de informare și conștientizare a rolului educației și al practicării unei profesii – „Hai #SUS prin educație!”.

Această campanie a început în luna august, iar Liceul „Voltaire” este reprezentat de 22 de elevi din clasele a IX-a, a X-a și a XI-a la Concursul național pentru liceeni EUROSCOLA, organizat de Biroul de Legătură al Parlamentului European în România, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale.

Ce poate fi mai frumos decât să îți susții familia? Asta am făcut noi astăzi, participând la flashmob-ul organizat de colegii noștri din proiectul Euroscola. Acesta s-a desfășurat în Piața Mihai Viteazul, la oră de vârf, astfel încât comunitatea craioveană să ia contact cu mesajul că educațiaschimbăvieți. Bine, recunoaștem, ne-a încântat tare mult ideea de a susține o idee dintr-o campanie pro-educație în acest mod, iar domnii profesori pot confirma: nu a fost numai educație prin mișcare, ci și pentru dezvoltarea relațiilor interpersonale, fiindcă am găsit plăcere în a expune trecătorilor conceptul de bază al campaniei colegilor: educația te duce SUS! Suntem mândri de voi, dragi colegi din proiectul EUROSCOLA Voltaire, este mesajul transmis de Liceul „Voltaire” prin intermediul paginii de Facebook.

În 3 minute poți să vezi și: HOROSCOP 1 octombrie 2019: Semne de Apă sunt astăzi consolate de astre

Fotbal de academie: toate drumurile duc la Rege!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

21,396FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
0Shares
0