Duel de foc în Liga 3! U Craiova 1948 Club Sportiv SA 2 – U Craiova 1948 SA

Cele două echipe ale Craiovei se întâlnesc în Liga 3! Lupta se anunță una crâncenă încă de pe acum!

FRF a anunțat componența celor cinci serii din Ligii a 3-a. În urma tragerii la sorți care a avut loc pe parcursul zilei de joi, 16 august, formația secundă a celor de la U Craiova 1948 Club Sportiv SA se regăsește în aceeași serie cu echipa lui Adrian Mititelu, FC U Craiova 1948 SA.

FRF își arată din nou simpatia, chiar dacă Sandu Mircea a plecat. Urmează cel mai mare război din istoria Ligii a 3-a! Am fost repartizați în Seria 3! Vom juca împotriva cooperativei PSD-iste: CSU Craiova, Voluntari, Astra, Bascov, Horezu, Alexandria, Roșiori, a scris Adrian Mititelu pe contul său de Facebook.

Seria oltenilor!

FC U Craiova 1948 SA a ratat șansa de a juca anul acesta pe „Ion Oblemenco”!

Eliminată din Cupa României de echipa județeană din Slatina, FCU Craiova a pierdut ocazia de a evolua în acest an pe noul stadion din Bănie. Potrivit hotărârii Consiliului Local, pe Oblemenco se pot juca meciuri începând din șaisprezecimile competiției knock-out. Dina, Dănănae, Ciucă și compania, fotbaliști iubiți în rândul suporterilor, mai au de așteptat până să pășească pe gazonul noii arene, într-un meci oficial.

Citește și: Universitatea are nevoie de un matematician cu pregătire de clasele I-IV

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *