Ultimul cadou al lui Piturca pentru Rotaru: lista pentru titlu!

Dan Nistor s-a înțeles cu Craiova. Care sunt următoarele patru ținte ale conducătorului oltean.

Victor Pițurcă a plecat de la formația din Bănie supărat că a făcut lista de achiziții, dar Rotaru nu a mișcat niciun deget pentru a aduce jucătorii solicitați: „Dacă luam cei 4-5 jucători de care eu consideram că avem nevoie, crezi că mai plecam? Evident că rămâneam fiindcă aș fi simțit că avem șanse la campionat”.

După ce a scăpat de Pițurcă, patronul oltenilor a început să transfere, aplicând strategia pusă la cale de fostul manager general al Universității. Dovadă: cumpărarea lui Dan Nistor de la Dinamo, aflat în capul listei de achiziții a lui Pițurcă. 260.000 de euro spre Dinamo, 120.000 de euro la semnătură pentru fostul „câine roșu” și 14.000 euro lunar sunt detaliile tranzacției, care l-au determinat pe Prunea să exclame: „Craiova a făcut o afacere incredibilă!” Dan Nistor, 10 pase decisive și 4 goluri în cele 16 meciuri pentru Dinamo în Liga 1, este deja în Bănie, unde va semna un contract pe 3 ani și jumătate cu gruparea patronată de Mihai Rotaru.

Pe lângă Nistor, pe lista lui Pițurcă se mai regăsesc: Valerică Găman (30 de ani), oltean get-beget, în prezent liber de contract, Boubacar Fofana (30 de ani), la Mediaș, echipă cu care oltenii au relații bune, deși s-au țăpit cu toate transferurile făcute de la sibieni (ex. Fortes, Bic). Precum și Mattia Montini, care ar reprezenta o nouă lovitură dată lui Dinamo, aflată pe aparate, și Gabi Tamaș, veteranul care ar putea face obiectul unui schimb cu Ioniță. De altfel, oltenii și-au manifestat interesul pentru apărătorul cerut de Piți.

Oficial: Pițurcă, aut din Bănie! Rotaru, din nou la butoane!

În 3 minute poți să citești și: Reacția ultrașilor Craiovei: ”Campionii la vrăjeală!”

 În proporție de 78% Victor Piturca rămâne antrenorul Craiovei!

Victor Piturca, cu bune și cu rele!

 S-au stabilit amicalele din Antalya: calupuri de 2 meciuri în 2 zile!

Prima reacție a lui Piturca după despărțirea de Craiova!

Share!

Summary
Ultimul cadou al lui Piturca pentru Rotaru: lista pentru titlu!
Article Name
Ultimul cadou al lui Piturca pentru Rotaru: lista pentru titlu!
Description
Dan Nistor s-a înțeles cu Craiova. Care sunt următoarele patru ținte ale conducătorului oltean.
Author
Publisher Name
3minute.net
Publisher Logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *