fbpx

Dacă turul s-a văzut „live pe Petrisor Albu”, returul se vede „live pe SCM Craiova”

Greu se intră în normalitate la SCM Craiova, club susținut din banii locuitorilor Băniei. Partida va fi transmisă de această dată pe pagina oficială de facebook.

 

Turul de la Dortmund, dintre Borussia și SCM Craiova, nu a putut fi urmărit decât de suporterii echipei care au făcut deplasarea în Germania și de prietenii de pe facebook ai inspectorului șef de la club, Petrișor Albu. Asta pentru că întâlnirea a fost transmisă pe pagina personală a angajatului, care avea setări de confidențialitate ce nu permiteau decât prietenilor săi de pe facebook să urmărească postările.

 

Pentru meciul retur, clubul a trecut de la „live pe Petrișor Albu” la „live pe SCM Craiova”. Așadar, partida dintre formația lui Bogdan Burcea și Borussia Dortmund va putea fi urmărită de la ora 18:00 doar pe pagina clubului din Bănie. Asta pentru că nicio televiziune nu s-a înghesuit să cumpere drepturi de transmisie, probabil și pentru că partida s-ar suprapune cu meciul CSM București, echipă cu rating mai bun.

 

Meciul retur pornește de la 19-17 pentru oltence și se vede, așadar, pe pagina de facebook a clubului craiovean, de la ora 18:00.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0