fbpx

Liverpool, campioana Angliei!

VIDEO: Jurgen Klopp nu și-a mai stăpânit emoțiile și a început să plângă: „Dedicăm titlul suporterilor, am lucrat împreună

Liverpool a devenit campioana Angliei, după ce Manchester City nu a reușit să învingă Chelsea. Cormoranii au devenit campioni în Premier League pentru prima oară în ultimii 30 de ani. „The Reds” vor ridica trofeul pentru a 19-a oară în istorie, la capătul unui sezon de excepție.

În această ediție de campionat, Liverpool a reușit să câștige 28 de meciuri din 31 disputate. Elevii lui Klopp au terminat la egalitate în două partide și au pierdut o singură dată. Pentru antrenorul german, ajuns în Anglia în 2015, e primul titlu național câștigat după opt ani. În 2012, el cucerea Bundesliga, cu Borussia Dortmund. Totodată, tehnicianul a ajuns la al patrulea trofeu obținut pe Anfield. A luat Liga Campionilor, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor, toate trei în 2019.

Jurgen Klopp a intrat în direct la Sky Sports, iar în timp ce vorbea despre performanța echipei s-a lăsat copleșit de emoții și a început să plângă: „Nu am cuvinte, este incredibil. Să devin campion cu acest club este de-a dreptul increibil. Este o realizare incredibilă pentru jucătorii mei, sunt foarte bucuros că pot să-i antrenez. Nu am știut cum vor arăta meciurile după pauză, totul e schimbat acum, dar a ieșit bine până la urmă. Dedicăm titlul suporterilor, am lucrat împreună”, a spus Jurgen Klopp, după ce Manchester City a pierdut.

https://twitter.com/SkySportsNews/status/1276268312868139009?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1276268312868139009&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.digisport.ro%2Ffotbal%2Fpremier-league%2Fjurgen-klopp-in-lacrimi-la-tv-dupa-ce-liverpool-a-devenit-campioana-angliei-nu-am-cuvinte-este-incredibil-861212

În 3 minute poți să vezi și: Mihai Rotaru: „Mergem la Cluj să răpunem bestia”

1,5 milioane de euro pentru transferul lui Marko Dugandzic!

Nistor: „Meciul de la Cluj e capital pentru noi!”

VIDEO: Sorin Cârțu, spectacol cu mingea la piscină!

Vești mari înainte de Craiova-Botoșani: Arlauskis a semnat!

 Craiova negociază cu un atacant trecut pe la CSKA Sofia și Sheffield Wednesday!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Summary
Liverpool, campioana Angliei!
Article Name
Liverpool, campioana Angliei!
Description
VIDEO: Jurgen Klopp nu și-a mai stăpânit emoțiile și a început să plângă: „Dedicăm titlul suporterilor, am lucrat împreună”
Author
Publisher Name
https://3minute.net/
Publisher Logo

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0