16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Liverpool, victorie răsunătoare în Champions League! Cormoranii sunt ca și calificați!

FC Porto – Liverpool 0-5! Cormoranii au câștigat categoric partida disputată pe terenul portughezilor, iar calificarea pare mult mai aproape!

Pentru Liverpool, absența din fazele superioare ale Champions League, a contat foarte mult. Cormoranii au produs de-a lungul istoriei, momente de povestit nepoților, în serile de la mijlocul săptămânii. Tradiția clubului englez a fost respectată în meciul cu Porto, în care toată lumea și-a amintit ce înseamnă performanța.

Cormoranii a tranșat dubla cu FC Porto, încă din meciul tur, pe care l-au câștigat cu 5-0. Elevii lui Klopp și-au respectat poziția de favoriți și i-au surclasat pe portughezi, chiar pe Dragao! Englezii au luat o opțiune serioasă pentru calificarea în manșa următoare din Champions League. Mane cu un hat-trick, Salah și Firmino au înscris pentru formația din Anglia.

Liverpool continuă aventura în Champions League!

Cormoranii au câștigat clar meciul tur cu FC Porto, dar istoria ne-a arătat că orice scor se poate întoarce. Chiar englezii au fost protagoniștii unor surprize, de-a lungul anilor. Pentru echipa antrenată de Klopp urmează două meciuri de campionat, până să-i reîntâlnească pe portughezi.

Meciul retur cu FC Porto este programat pe data de 6 martie.

Sursă foto: Liverpool FC

Citește și: Come’on you, Reds! Come’on to Wave 84! 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles