Lobby pentru Bancu! „Și antrenorul m-a întrebat de el!”

U Craiova s-ar putea despărți de cel mai vechi jucător din tabăra alb-albastră. Nicușor Bancu a stârnit interesul unui club european.

 

După ce a luat 5,8 milioane de euro în această vară pe Baluta, Gustavo si Screciu, Craiova poate da un nou tun în următorul mercato! Nicușor Bancu este în vizorul celor de la Slavia Praga. Fapt dezvăluit de fostul căpitan al grupării oltene, Alexandru Băluță.

 

Într-un interviu acordat DigiSport, Băluță a mărturisit: I-am spus lui Bancu că mi-aş dori să fie lângă mine şi chiar m-a întrebat antrenorul de el când am ajuns acolo şi mă întreabă în continuare. Deci, probabil oamenii sunt cu ochii pe el şi cred că s-ar portivi foarte bine acolo”.

 

Bancu, cel mai vechi alb-albastru

 

Originar din Slatina, jucatorul a venit la Craiova imediat ce echipa a promovat în prima ligă. De atunci a prestat în alb-albastru în 121 de partide în campionatul intern. Ultimele evoluții l-au adus și în raza echipei naționale a României, la care a strâns deja 3 selecții. Jucătorul de bandă al Craiovei este în vârf de formă, după ce a reușit un hattrick împotriva celor de la Voluntari.

Citeste daca te priveste: Fetele astea chiar stiu ce vor! 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0