fbpx

Craiovenii mai au de așteptat până să liciteze pentru un loc de parcare!

Parcarea rezidenţială cu plată ar urma să intre în vigoare, în Bănie, începând cu anul acesta. Locatarii vor putea să liciteze pentru un loc de parcare pe care să-l folosească pentru parcarea propriei maşini, totul contra-cost. Deocamdată, autoritățile locale pregătesc terenul înainte de a lansa aplicația pe o plaformă online.

Pentru o cât mai bună informare a craiovenilor vizavi de condițiile de aplicare pentru un loc în parcările rezidențiale, Primăria Craiova anunță prelungirea perioadei de promovare a platformei și, implicit, amânarea datei de lansare a aplicaţiei. Decizia vine ca urmare a numărului crescut de solicitări venite din partea cetățenilor pentru a extinde parcările rezidențiale în mai multe zone ale municipiului, dar și pentru afinaliza marcarea tuturor locurilor de parcare ce pot fi supuse procedurilor on-line”, se arată într-un comunicat al Primăriei Craiova.

În această perioadă, aparatul de specialitate al Primăriei va prelua toate întrebările craiovenilor, urmând a fi suplimentate echipele care vor merge pe teren și vor explica locuitorilor în detaliu condițiile de aplicare pentru un loc în parcările rezidențiale.

In 3minute citesti si: Chestionarul care va salva Craiova și România de posibilii coronavirusați!

 Papy-Bon, mare ghinion!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0