Locuinte pentru craioveni! Contractul a fost semnat!

Primarul Mihail Genoiu a mers chiar el să semneze contractul de predare către instituția care se va ocupa de finalizarea construcțiilor! Ansamblul de blocuri și construcții este în mod oficial în sarcina Agenției Naționale pentru Locuinte.

Cartierul Chinezesc a ajuns oficial în mâinile ANL, dar ansamblul de locuinte de pe strada Caracal se va avea denumirea de „Nicolae Romanescu”.

Am semnat astăzi împreună cu directorul ANL, Andrei Cosmin Țurcanu, contractul de predare către ANL al terenului și construcțiilor din strada Caracal unde se va construi Cartierul Nicolae Romanescu (fostul cartier chinezesc). Astfel, toate procedurile pentru continuarea construirii acestor locuințe au fost îndeplinite. Craiovenii pot începe să facă demersurile necesare contractării de apartamente în acest nou cartier al Craiovei”, a declarat Mihail Genoiu.

Locuinte pentru craioveni, a doua șansă.

Craiovenii au a doua șansă la noi locuințe, ținând cont că lucrările la „noul cartier” au început în 2015, atunci când vechea administrație și oficiali ai companiei chineze Shandong Ningjiang promiteau construirea rapidă a unor locuințe accesibile și la un preț buni pentru craioveni. Doar cu nu a fost tocmai așa cum s-a promis la acea vreme, iar șantierul a fost abandonat.

Citește și: Locuri de muncă pentru olteni. Investiție de milioane de euro la Podari

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *