fbpx

Atmosferă încinsă în lotul Universității! Se dezbină oltenii?

Fotbaliștii din lotul Universității Craiova nu mai sunt în cele mai bune relații, iar acest lucru se vede și pe teren!

Lotul Universității începe să se destrame, nu doar pe teren, dar și în afara lui. Oltenii traversează o perioadă foarte grea, în care nu au dat randamentul așteptat. În cinci partide, Craiova a bifat doar o singură victorie în acest play-off. După partida pierdută în fața celor de la FCSB, Băluță a avut o răbufnire la adresa antrenorului, iar acest lucru este posibil să îl coste pe atacantul din Bănie.

Potrivit Sport.ro, oficialii Craiovei se pregătesc sa ia măsuri după declarațiile date de Băluță la finalul meciului cu FCSB. Cel mai probabil, atacantul se va alege cu o amendă din partea clubului, iar oficialii vor comunica în următoarele zile decizia luata.

Fierbe lotul Universității!

Se spune că rezultatele aduc rezultate, dar oltenii nu sunt tocmai pe drumul cel bun. Elevii lui Mangia au bifat două meciuri egale și o înfrângere, în ultimele trei etape, iar ambiția de a câștiga titlul în acest sezon rămâne doar un vis pentru formația din Bănie.

Potrivit Fanatik.ro, spiritele s-au încins între fotbaliștii Craiovei. Oamenii care au purtat trupa din Bănie pe podiumul Ligii 1 au ajuns într-un punct în care dau vina unii pe alții pentru rezultatele nereușite din ultima perioadă. Alex Băluță, Alex Mitriță și Gustavo sunt cei trei super-fotbaliști ai Craiovei care s-au transformat din tridentul salvator în tridentul discordiei.

Până acum, nimic nu este sigur. Nimeni din cadrul clubului Universității nu a ieșit să confirme sau să dezmintă toate aceste speculații. Pentru Știința urmează meciul cu Poli Iași, sâmbătă, 14 aprilie, de la 20:45, pe stadionul Ion Oblemenco.

Sursă foto: ucv1948.ro

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0