fbpx

Încă un transfer de la Viitorul: Louis Munteanu, gata să semneze!

Au mai cumpărat un fotbalist din curtea lui Hagi! Craiova l-a cedat pe Louis al ei la Gaz Metan!

Gică Hagi este gata să facă o mutare importantă pentru clubul pe care îl patronează. Italienii de la Fiorentina sunt gata să plătească nu mai puțin de două milioane de euro pentru transferul lui Louis Munteanu, atacantul care a fost cel mai tânăr marcator în Liga 1 sezonul trecut, la 17 ani, 4 luni şi 16 zile.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

Suma de transfer a fost dezvăluită de jurnalistul italian Gianluca Di Marzio anunţă că Fiorentina!

Prin achiziționarea lui Munteanu, cei de la Fiorentina încearcă, din nou, să dea lovitura cu un fotbalist de la Viitorul, după ce l-au avut pe Ianis în curtea lor, dar acesta nu s-a impus în Serie A. Ce-i drept, fiul regelui era foarte tânăr la acea vreme. Dacă mutarea se va concretiza, iar suma care se vehiculează va rămâne neschimbată, Munteanu va intra în top 10 cei mai bine vânduți jucători, de Hagi.

Ar fi o adevărată afacere pentru Viitorul, care a adus în această vară doar jucători liberi:Ce e drept, toţi jucătorii transferaţi de Viitorul în această vară au venit liberi de contract: Josemi Castenada, Alin Dobrosavlevici, Kevin Luckassen, Angel Martinez, Victor Fernandez. Totodată, constănțenii l-au vândut pe Rivaldinho pentru suma de 300.000 de euro. Este adevărat și că formația patronată de Hagi nu arată cel mai bun fotbal, dar finanțatorul nu mai este antrenor și a mers și el pe mâna unui spaniol, care încă nu a arătat prea multe.

Transferul lui Louis Munteanu vine la scurt timp după ce Craiova a renunțat și ea la Louis ai ei. Nițu a fost cedat celor de la Gaz Metan, chiar dacă în startul sezonului precedent era unul dintre titulari. Ce-i drept, rar a apucat să termine prima repriză neschimbat.

foto: fanatik.ro

Jucătorul adus de Pițurcă la Craiova a făcut scandal pe banca de rezerve!  


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0