16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Lovitură de teatru la Craiova! Cu cine va semna, de fapt, Reghecampf!

Laurențiu Reghecampf pleacă de la Craiova, dar nu mai merge la Al-Riyadh!

Laurențiu Reghecampf nu mai e antrenorul celor de la Universitatea Craiova, dar nu va fi nici antrenorul celor de la Al-Riyadh. Tehnicianul se pare că a ales, într-un final, o altă echipă cu care urmează să semneze.

Laurențiu Reghecampf merge la Al-Tai

Reghecampf a părăsit Universitatea Craiova. Tehnicianul român avea o clauză de aproximativ 300.000 de euro, pe care un club din Arabia Saudită a achitat-o. Deși prima formație vehiculată a fost Al-Riyadh, se pare că Reghe va semna, de fapt, cu Al-Tai, potrivit Prosport.

Este aceeași echipă pe care a pregătit-o recent și Mirel Rădoi, în perioada ianuarie – mai 2023.  Secundul său în Golf ar urma să fie Toni Petrea, antrenor rămas liber de contract după despărțirea de ‘U’ Cluj. 

Echipă de jumătatea clasamentului

Actualul antrenor al lui Al-Tai este Kresimir Rezic, însă saudiții nu au fost deloc convinși de serviciile croatului, astfel că îl vor înlocui cu Reghecampf.  Echipa care îl așteaptă pe Reghecampf se clasează pe locul 9, cu șapte puncte obținute în primele șase runde ale campionatului saudit. Comparativ, Al-Riyadh este pe 16. 

Următorul meci al lui Al-Tai este în deplasare la Al-Ettifaq, astfel că Reghecampf ar urma să debuteze împotriva unui nume uriaș în fotbal, Steven Gerrard. Duelul este joi, de la 18:00. 

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles