fbpx

Lovitură grea pentru PRO TV! O vedetă a trustului pleacă la Antena 1, după 20 de ani

După o colaborare de 20 de ani, Loredana Groza a luat decizia de încheia contractul cu postul de televiziune Pro TV. Celebra cântăreață a semnat deja contractul la o televiziune concurentă.

Loredana Groza a ajuns să lucreze pentru prima dată la Pro Tv în anul 1996. Cântăreața a a avut nenumărate piese produse de Media Pro Music, iar în 2011 a apărut în primul sezon al emisiunii ”Vocea României”, unde vedeta s-a numărat printre jurații competiției. De atunci, timp de șapte sezoane, Loredana Groza a format alţi artişti în cadrul emisiunii, ca mai apoi în 2019 să fie căpitanul celor 100 de artiști din juriul emisiunii ”Cântă acum cu mine”.

Potrivit unor surse apropiate artistei, aceasta va fi noul jurat în cadrul emisiunii ”Next Star” de la Antena1, o emisiune destinată copiilor talentați cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani.

Loredana și-a început cariera la Onești. Albumul de debut a purtat numele: ”Bună seara, iubito”, lansat în 1988, piesa cu același nume fiind una din cele mai cunoscute piese ale ei. În anul 2012, inspirată de succesul albumului ”Agurida”, artista decide să interpreteze melodii din perioada interbelică, ce fac parte din albumul live ”Zaraza-vânzătoare de plăceri”, lansat în 2002. Vedeta este căsătorită cu Andrei Boncea și are o fiică.

În 3 minute poți să citești și: Preţul la gaze impus de stat va dispărea la 1 iulie 2020. Ce se întâmplă cu consumatorii casnici

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0