Lovitură în Antena 1! Celebra prezentatoare de la Observator, înlocuită

Andreea Berecleanu, celebra prezentatoare de la Observator pleacă de la pupitrul știrilor și va fi înlocuită de nimeni alta decât Sandra Stoicescu. Mutarea este una sigură și urmează să se concretizeze în cel mai scurt timp. 

Deși s-a spus că motivul plecării Andreei Berecleanu de la Observator ar fi faptul că știrista își dorește să aibă mai mult timp pentru proiectele sale personale, aici fiind vorba despre clinica de estetică pe care o are, alături de soțul ei, realitatea este alta, potrivit libertatea.ro.

Mai exact, echipa Antenei 1 a fost cea care a renunțat la prezentatoare, iar înlocuitoarea ei este nimeni alta decât Sandra Stoicescu, varianta preferată de trust. Inițial s-a spus că Berecleanu va rămâne în prim plan cu știrile, oferindu-i-se postul de prezentatoare pe Observatorul de weekend, dar adevărul este că știrista rămâne fără proiect în televiziune.

Momentan, Sandra Stoicescu încă se află în concediu de maternitate, dar mutarea din Antenă se va realiza undeva la începutul lunii martie, atunci când Berecleanu va fi înlocuită de Stoicescu.

Încă de la începutul anului, Andreea Berecleanu a avut apariții tot mai rare la pupitrul Observatorului. În locul ei a moderat emisiunea știrista Octavia Geamănu, care acum trebuie să aștepte ca mutările din Antenă să se finalizeze, pentru a afla care sunt următorii pași ai carierei sale.

În 3 minute poți să citești și: Universitatea Craiova a transferat un fundaș central!

Papură primește întăriri: Revenire surprinzătoare în Bănie!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0