12.3 C
Craiova
duminică, aprilie 14, 2024

Lucian Dindirică este noul viceprimar al Craiovei!

Lucian Dindirică, singura propunere de viceprimar al Craiovei

Lucian Dindirică este de azi, 29 martie, noul viceprimar al Craiovei. Acest lucru după ce, Aurelia Filip s-a hotărât să se retragă de la conducerea Primăriei Craiova. Aceasta e gata de o nouă promovare. Vrea să fie primar în comuna vecină, Pielești. Rela Filip va fi administratorul public al orașului, după ce a renuntat la functia de viceprimar.

Lucian Dindirică, noul viceprimar al Craiovei după ce Rela Filip s-a decis să plece

Unii cetățeni par a fi nemulțumiți de actuala administrație, mai ales din cauza drumului principal care face posibil accesul în localitate, care se prezintă jenant.

„Dragii mei, viața mi-a oferit o nouă provocare. Am decis să îmi asum un pas înainte în cariera mea politică și să îmi pun în slujba oamenilor tot ceea ce am învățat în mai bine de 20 de ani de administrație, ca director al Sălii Polivalente, director al RAADPFL și viceprimar al Craiovei.

Noul drum de mare viteză dintre Craiova și Târgu Jiu are finanțarea asigurată

Mă înscriu în lupta pentru funcția de primar al comunei mele natale, Pielești. Sper să îi am alături de mine pe toți cei apropiați și dragi. Dar și pe toți cei cărora le-am demonstrat că sunt capabilă să duc la bun sfârșit orice provocare”, a anunțat Aurelia Filip.

„Acum pare ruptă de orice strategie de dezvoltare, comuna are nevoie de un gospodar adevărat”

Aurelia Filip vine din administrația unui oraș mare, condus de o femeie. Dacă va ajunge primar la Pielești, ea spune că își va folosi toată experiența pentru a dezvolta comunitatea din care provine.

Răspund astfel solicitărilor pe care mulți dintre oamenii de seamă ai comunei mi le-au făcut de-a lungul timpului. Să vin la primărie și să fac din Pielești o localitate dezvoltată, pe modelul de dezvoltare al Craiovei. Pentru că acum pare ruptă de orice strategie de dezvoltare, comuna are nevoie de un gospodar adevărat. Din păcate, luptele politice între vechea și actuala administrație nu au făcut decât să țină comunitatea pe loc. Eu însă voi face din Pielești o localitate modernă, europeană, frumoasă”, a mai spus actualul viceprimar al Craiovei.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles