fbpx
23.6 C
Craiova
sâmbătă, septembrie 25, 2021

Gata cu așteptatul cu orele la cozi atunci când trebuie să interacționezi cu Primăria Craiova

Timpul și confortul craiovenilor vor fi prioritare pentru viitoarea administrație USR PLUS! Gata cu „formularul online se depune la etajul 1”!

Ca primar al Craiovei voi implementa o administrație digitalizată, transparentă, la care contribuabilii să aibă mereu acces, de oriunde s-ar afla, pentru a-și rezolva situațiile și pentru a fi mereu la curent cu modul de cheltuire al banului public.

Concret, îmi propun:
– Crearea unei aplicații pentru informații despre proceduri administrative, solicitările în curs ale cetățeanului, reclamații și sesizări privind relația cu funcționarii publici angajați ai administrației locale;

– Reconstruirea site-ului oficial al Primăriei, astfel încât să fie predictibil, ușor de utilizat și să conțină toate informațiile de interes public;

– Cooperarea activă dintre administrație și craioveni, în sensul garantării accesului în timp real la informații de calitate și transparență a cheltuirii banului public și implicării acestora în mod direct în procesul decizional;

– Promovarea e-administrației și a e-guvernării, pentru a transparentiza instituțiile, pentru a ușura comunicarea cu cetățenii și dezvoltarea inițiativelor antreprenoriale și sociale locale, precum și pentru a diminua birocrația și costurile diferitelor proceduri administrative.

De asemenea, voi introduce în administrația Craiovei principiul de bugetare bazată pe performanță. În acest fel se va îmbunătăți radical transparența și claritatea alocărilor financiare.

Spre deosebire de bugetul actual, care este foarte opac și nu poate fi înțeles decât de specialiști, bugetul pe bază de performanță este simplu, structurat pe programe care au obiective bine stabilite, rezultate măsurabile și alocări financiare clare.

Astfel, cetățeanul poate vedea foarte ușor pentru un program ce obiective sunt asumate, ce resurse sunt alocate și la final care au fost rezultatele obținute.

Craiovenii vor putea înțelege mai ușor cum se cheltuie banii lor, în folosul lor, și vor putea participa activ la planificarea și monitorizarea bugetului Craiovei.

Toate acestea pentru că vreau să rezolv problemele care conteaza cu adevărat pentru craioveni!

https://www.luciansauleanuprimar.ro/program-electoral

Comandat de PARTIDUL LIBERTATE, UNITATE ȘI SOLIDARITATE
– Executat de SC ANJA MEDIA GROUP SRL– portal/ziar: 3minute.net

Cele mai influențabile zodii din horoscop

Un candidat la şefia CJ Dolj a murit în timpul unei întâlniri electorale, sub ochii fiului!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles