27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Lucrările la noul terminal al Aeroportului Internațional Craiova avansează rapid

În ce stadiu sunt lucrările la noul terminal al Aeroportului Internațional Craiova! Sorin Manda:„Respectând normativele de securitate la incendiu”

Directorul Aeroportului Internațional Craiova, Sorin Manda, a oferit informații cu privire la noul terminal. Au fost săpate fundațiile, a fost îmbunătățit terenul de fundare, urmând a fi turnată egalizarea de beton. În subsolul clădirii sunt executate lucrări de introducere a rețelei electrice.

Constructorul a debutat lucrările de zidărie la subsol

„Lucrările la clădirea principală a viitorului terminal al Aeroportul International Craiova avansează. În paralel cu execuția pe verticală, respectiv montarea stâlpilor prefabricați, dar și turnarea plăcii de beton peste parter. Constructorul a debutat lucrările de zidărie la subsolul celor trei corpuri de clădire. Sunt executate lucrări de zidărie și compartimentare interioară din BCA, cărămidă sau gips carton, respectând normativele de securitate la incendiu.

Locul din România care seamănă cu Disneyland

Îmbunătățiri constante la noul terminal al Aeroportului Internațional Craiova

De asemenea, în subsolul clădirii sunt executate lucrări de introducere a rețelei electrice. Pe lângă lucrările la terminal și infrastructura de mișcare, au demarat lucrările la obiective civile de mici dimensiuni, precum două puncte de acces și control, centrala termică, gospodăria de apă și incendiu, zona transfer pasageri. La care au fost săpate fundațiile, a fost îmbunătățit terenul de fundare, urmând a fi turnată egalizarea de beton”, a scris Sorin Manda, pe Facebook.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles