fbpx

În căutarea Luizei, eleva din Liceul Nenițescu!

Melencu Mihaela Luiza este adolescenta în vârstă de 18 ani, din satul Radomir, com. Dioști, Dolj care a plecat de acasă în urmă cu 5 zile și nu s-a mai întors!

Potrivit Ziarul de Craiova, Luiza ar fi plecat duminica trecută la Caracal pentru a scoate nişte bani de la bancă şi nu s-a mai întors. De atunci, doar poliția a reuşit să vorbească, luni, cu ea, iar aceasta le-a spus că este în regulă.

Părinţii şi prietenii nu au reuşit încă să o facă să vorbească cu ei, așa că au apelat la autorităţi. Bunicul fetei a fost cel care s-a dus la poliţie să anunţe dispariţia nepoatei, elevă la Colegiul Tehnic ”Costin D. Nenițescu” din Craiova.

„Tânăra are următoarele semnalmente: înălțime aproximativ 160 cm, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten, lung. La momentul plecării, era îmbrăcată în pantaloni de culoare albastră, pulover de culoare neagră şi purta tenişi de culoare albastră. De asemenea, tânăra are asupra sa actele de identitate si telefonul mobil. Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la depistarea persoanei în cauză, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul 112”, a declarat Mihaela Gird, purtator de cuvant IPJ Dolj.

O simplă distribuire sau o întrebare adresată unei persoane ce poate fi la curent cu situația fetei îi poate ajuta pe părinți s-o găsească pe Luiza.

Oamenii ce pot oferi informații care pot conduce la depistarea fetei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul 112.

Sursa foto: Facebook

În 3 minute poți să citești și:  Bunic în căutarea nepoatei în vârstă de 18 ani!

A înjunghiat un băiat în vârstă de 14 ani

Primarul de la Coșoveni a mutat audiențele în on-line

 Porți deschise la ”Casa de Papel”din Craiova

 Primele ipoteze după incendiul de la Catedrala Notre-Dame

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0