16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Lyes Houri, după victoria cu Sepsi: „Să credem în echipa noastră. Craiova e ceva special”

Rotaru nu a transferat doar un decar, ci și un fotbalist sufletist, gata să dea totul pentru echipă. Lyes Houri vrea să facă performanță în Bănie!

Lyes Houri a fost cel mai bun jucător al Universității Craiova, în meciul cu Sepsi. Mijlocașul și-a încurcat destul de tare adversarii, dar și-a ajutat, în multe momente, și colegii. El a marcat golul de 2-0 al alb-albaștrilor și a adus un gram de liniște în tabăra oltenilor. Trupa din Bănie avea nevoie de un decar și se pare că Mihai Rotaru a fost foarte inspirat când a făcut acest transfer.

Lyes Houri, declarații scurte după victoria cu Sepsi

Houri le cere tuturor să creadă în Universitatea Craiova, dacă își doresc binele acestui club. Mijlocașul știe că Bănia e ceva special. El a simțit spiritul oltenilor încă de prima dată când a îmbrăcat tricoul alb-albastru. Acum, acesta își dorește să dea cât mai multe pase de gol și să își ajute echipa să câștige fiecare meci.

Trebuie să dăm totul. Cel mai important este să credem în echipa noastră. Craiova e ceva special. Am fost și anul trecut aici, acum m-am întors. Obiectivele mele sunt să joc, să dau pase de gol și să câștig meciuri cu echipa”, a spus Lyes Houri, la finalul meciului cu Sepsi.

Houri – un transfer reușit

Fost internațional francez cu meciuri la U-16, U-17 și U-19, Lyes Houri este un jucător care poate face diferența în orice moment. Ultima oară a evoluat în Ungaria la Fehérvár, formație pentru care a jucat în 87 de partide. Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 27 de ani a semnat cu gruparea din Bănie un contract valabil până în 2026.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles