fbpx

Magdalena Serban, suspecta de la metrou: „Să luați foc când luați biblia în mâini. Amin!”

Mesajele transmise de Magdalena Serban, femeia care a ucis-o marți seară pe Alina Ciucu, aruncând-o pe șinele de metrou din stația Dristor 1.

 

Craioveanca Magdalena Șerban a postat pe facebook o serie de mesaje care ar pune pe gânduri orice psiholog. Postările sunt din luna noiembrie, când susține că se afla în greva foamei la Craiova.

 

Iată ce scria într-o postare: „Mă numesc Şerban Magdalena şi sunt din Craiova. La 6 luni am făcut o operaţie care nu a reuşit doctorului arab Pesamosca după care am rămas cu o malformaţie la organul meu sexual”.

Problema sexuală de care suferea Magdalena Serban a împins-o la crimă?

 

„Atenţie, am 458 ore de greva foamei pentru că Armata Română să termine procesul şi să funcţioneze Legea. Sunt în greva foamei  de 475 ore în Craiova, la Parchetul Militar deoarece ….. m-a violat şi m-a criticat pentru că a spus de malformaţia mea de la organul meu sexual”. „Să luaţi foc când luaţi Biblia în mâini. Amin“, a scris femeia.

 

La fel de incoerente ca mesajele postate pe rețeaua de socializare au fost și răspunsurile pe care femeia le-a dat anchetatorilor, după tragedia de la metroul din București, care a zguduit o țară întreagă.

VIDEO! Suspecta crimei de la metrou e din Craiova! Unde a fost prinsa!

Citeste si: FOTO. Victima de la metrou a dat comunicat pe facebook: „Sunt bine!”


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0