fbpx
6.1 C
Craiova
luni, noiembrie 29, 2021

Ford Craiova își suspendă producția! Angajații au fost trimiși acasă

Ce se va întâmpla cu oamenii care au rămas fără job

Doljenii care lurează la Ford Craiova au fost întâmpinați de o veste proastă. Uzina își suspendă producția de vehicule și motoare fără să dea mai multe detalii cu privire la planurile viitoare pe care le are. Reprezentanții companiei au declarat că angajații care rămân fără activitate vor beneficia de o indemnizație în cuantum de 78% din salariul de bază.

„Ca urmare a problemei aprovizionării cu semiconductori, care afectează o mare parte din industria auto globală, în data de 18 octombrie producția de vehicule și motoare va fi suspendată la fabrica Ford din Craiova, iar în perioada 19-21 octombrie vom opera într-un singur schimb (în loc de trei), atât în Secția de Producție Vehicule cât și în cea de Producție Motoare. Nu putem oferi informații cu privire la planurile noastre viitoare de producție și continuăm să ne ajustăm producția în funcție de evoluția aprovizionării cu semiconductori. Ford monitorizează îndeaproape situația și ajustăm programele de producție pentru a minimiza efectele asupra angajaților, furnizorilor, clienților și dealerilor noștri din întreaga Europa. Vehiculele contractate deja de către clienții noștri vor fi prioritizate și lucrăm pentru a ameliora această situație cât mai curând posibil.

Angajații afectați de această situație rămân la domiciliu, dar la dispoziția companiei și vor beneficia de o indemnizație în cuantum de 78% din salariul de bază, precum și de celelalte drepturi prevăzute de lege pentru astfel de situații, conform Contractului Colectiv de muncă în vigoare”, a spus Ana-Maria Timiș, purtător de cuvânt Ford.

Zoea, femeia de 105 ani care și-a făcut a treia doză de vaccin!

Cioloș vrea să colaboreze cu influencerii pentru a convinge oamenii să se vaccineze

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles