37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Malcom Edjouma, dorit la o echipă din provincie!

Gigi Becali nu s-a hotărât dacă mai are nevoie de Malcom Edjouma, dar o echipă din provincie îl vrea pe mijlocaș în lot!

Malcom Edjoum ar putea ajunge în Liga 1, la o echipă din provincie. Fost jucător la FCSB, fotbalistul s-ar putea întoarce în România. Gigi Becali spunea că și-l dorește, dar nu face demersuri, iar adversarele profită.

Malcom Edjouma, dorit în provincie

Valeriu Iftime, patronul formației FC Botoșani, și-a exprimat interesul față de Malcom Edjouma. Jucătorul de 27 de ani a mai fost în lotul moldovenilor. Finanțatorul și-l dorește înapoi în echipă pe acesta.

Francezul a fost împrumutat la Bari de către campioana FCSB. Contractul s-a terminat și sunt șanse mari să revină la București. Dar Gigi Becali nu și-a exprimat dorința de a-l folosi pe Edjouma în sezonul care urmează.

Valeriu Iftime a explicat însă că nu îi poate satisface pretențiile salariale ale lui Malcom Edjouma, în condițiile în care el s-a obișnuit să câștige între 12.000 și 15.000 de euro lunar.

S-a învățat pe bani mulți

„(n.r.- dacă și-ar dori să îl readucă pe Malcom Edjouma la FC Botoșani) Sigur că da! Edjouma este un jucător bun, numai că s-a învățat cu 12.000-15.000 de euro, nu mai vine la 6, 7 sau 8, din păcate.

Am pățit treaba asta. Am ridicat plafonul salarial, dar nu la nivelul FCSB. L-am ridicat așa aproape cât să spunem de Sibiu, Iași.

Eu produc 100.000 de euro pe an, iar Rapid sau FCSB fac două milioane de euro pe an. Aceasta este marea noastră diferență. Aici este vorba de spectacol, de spectatori în primul rând și de stadion. Este vorba de marketing, care știe să vândă foarte bine acest produs, fotbalul”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit gsp.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles