Mangia, explicații după meciul cu Dinamo!

Antrenorul Universității Craiova spune că nu a fost nevoie de multă vorbă după înfrângerea din groapă! Italianul a vorbit despre demisie,dar a spus și care este părerea lui legată de reacțiile suporterilor olteni!

„Va fi un meci foarte dificil. Nu sunt nici fericit, nici supărat. Am vorbit normal cu băieții, ca după orice meci. Cred că sunt conștienți că am făcut un meci slab. Nu a fost necesară foarte multă vorbă. Am făcut un meci slab. Dacă a fost o problemă de motivație, este o problemă mai mare. A fost un meci mai slab decât la Sfântul Gheorghe. Nu cred ca este o problemă de concentrare, legată de vacanță. Eu nu am făcut o treabă bună, estenormal să îmi cer scuze. Este clar că am greșit. Am vorbit după meci. A fost cel mai slab. Acum, în fotbal urmează un alt meci. Putem demonstrat că a fost un accident la Dinamo. Eu nu îmi dau demisia din propria inițiativă. Fanii pot avea orice reacție cred ei că este mai potrivită. Eu sper ca suporterii să vină lângă echipă, dar nu pot să îi oblig. Așa este atitudinea mea. Înainte de acestmeci au fost trei victorii. Cred că există motivație. Eu am analizat. Sunt deschis să explic tot ce trebuie. Sunt documentat. Sper că vom avea mai mult epuncte după meciul cu Mediaș. Este un campionat mai echilibrat decât anul trecut. Pentru mine, problema nu este acum, a fost la început”, a declarat Mangia.

 Antrenorul Craiovei nu consideră că echipa are probleme în apărare. Nici de probleme fizice sau de motivație nu este vorba în Bănie, dar totuși echipa nu a arătat așa cum trebuia la București.

„Felicitări lui Montini, dar nu vorbesc despre alți jucători. Putem vorbi de întăriri, mâine seară, după meci. Acum, mă interesează echipa mea. Prelungirea lui Dimitrov a fost decizia clubului. Am fost și eu întrebat. Mirk a meritat. A avut o perioadă bună. Eu sunt mulțumit de toți jucătorii. Dacă Mitriță câștigă titlul de golgheter, este bine, dar să câștige și echipa. Este foarte simplu, eu evaluez jucătorii la antrenamente. Nu cred că fundașii au greșit. A greșit toată echipa. Problema este jocul slab. Este o problemă cu antrenamentele pe sintetic. Acestea sunt probleme. Dacă vorbim de Dinamo, a fost totul slab, nu doar jocul. Echipa nu suferă din punct de vedere fizic. Când pierzi un meci, nu problemele fizice sau echipa făcută de antrenor sunt problema. După ce meci am făcut cu Dinamo, ne trebuie motivație. Dacă nu avem, este o problemă mare. Sper ca Moșul să aducă sănătate pentru toată lumea.Suporterii trebuie să se aștepte la o echipă care vrea să își rea drumul. A fost foarte bună decizia de a merge cu trenul„ a completat Mangia.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *