fbpx

Mangia: „Nu știu dacă am avut noroc la tragerea la sorți”

Devis Mangia își pregătește de zor elevii pentru reînceperea campionatului! Ofensiva oltenilor devine din ce în ce mai bună, mai ales de când a revenit Koljic și Cristea s-a alăturat lotului!

Trupa lui Mangia crește pe zi ce trece. Universitatea Craiova a câștigat încă o partidă amicală, iar la finalul acesteia, antrenorul alb-albaștrilor a vorbit despre cât de pregătiți sunt fotbaliștii de sub comanda lui, despre cât de norocoși au fost craiovenii la tragerea la sorți din Cupa României, dar și despre vizita lui Gică Hagi. Regele a venit să-i vadă la treabă pe Mitriță și colegii lui.

 „Un antrenament foarte bun. Asta e cel mai important în această perioadă. Obiectivul e să fim la fel de buni și în meciurile oficiale, depinde în primul rând de picior, dar și de cap. Eu îmi laud toți jucătorii mei, toți sunt importanți. Au crescut în această perioadă foarte mult. Sunt mulțumit de ofensivă. Când Viitorul a jucat cu Rubin Kazan eu am fost acolo, acum a venit Hagi să ne vadă. Sunt lucruri normale, pentru că trebuie să ne urmărim adversarii. Nu știu dacă am avut noroc la tragerea la sorți din Cupa României. În mod normal suntem favoriți, pentru că jucăm cu o echipă de Liga a treia, dar această echipă a câștigat cu o echipă de Liga 1”, a spus Mangia la finalul ultimului meci amical.

Foto: ucv1948.ro

Citește și: Simona Halep – Serena Williams! Când se joacă finala din optimi!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0