Devis Mangia: „Cine l-a cerut pe Drăguș?”

Drăguș, Tandia, Ioniță – variantele de înlocuitor pentru Mitriță! Ce a spus Mangia legat de atacantul din curtea lui Gică Hagi!

Devis Mangia nu știe dacă se poate face performanță și profit în același timp, dar se bazează pe rezultatele din trecut. Imediat instalarea italianului la Craiova, Andrei Ivan a plecat, iar echipa a câștigat Cupa și a terminat pe locul 3. A urmat plecarea lui Băluță, iar echipa se menține pe podium și în această ediție de campionat, iar Cupa României este și ea destul de la îndemână.

„Când am început la Craiova, a plecat Ivan. Am schimbat sistemul. Anul trecut, am fost locul trei după mulți ani și am luat Cupa. Am schimbat din nou. Acum, suntem la lupta pentru locul trei și pentru sferturi de finală. Vom vedea ce vom face în viitor. Nu știu dacă lovitura financiară și lovitura sportivă. Acum, este dificil să spun dacă se poate face performanță așa. Anul trecut am jucat cu 3 pitici, acum putem juca diferit. Fortes și Cristea nu vin în locul lui Mitriță. Ei sunt vârfuri, Mitriță este mijlocaș ofensiv. Acum, clar avem vârfuri. Cristea, Fortes, Koljic, Rocha. Avem soluții. Locul lui Mitriță este gol, din punct de vedere al poziției. Acolo poate juca Mihăilă. Și Bancu poate juca în acea poziție. El joacă fundaș la națională”, a declarat Mangia.

Întrebat de un eventual transfer al lui Drăguș la U Craiova, antrenorul oltenilor a fost puțin surprins de această posibilitate. Mangia a vorbit și despre varianta „ Ianis, un viitor Balon de Aur”.

„Nu știu cine i l-a cerut pe Drăguș lui Hagi. Eu sunt antrenor, nu vorbesc de jucătorii echipelor adverse. Nu este momentul să vorbim despre Balonul de Aur. Putem vorbi și de Bancu sau Mitriță. Nu pleacă nimeni. Ei trebuie să fie conectați pentru meciul de duminică, nu pentru alte situații”, a spus tehnicianul alb-albaștrilor.

Citește și: Carlos Fortes: „La pauză mi-am cerut scuze

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *