Mangia nu se gândește la titlu: „Eram văzuți ca și retrogradați”

Oltenii trec printr-o perioadă foarte bună. Devis Mangia și-a condus echipa până pe locul trei, iar alb-albaștrii pot să avanseze chiar în etapa următoare, dacă rezultatele sunt de partea lor.

Antrenorul Universității Craiova nu vorbește de titlu. Devis Mangia nu este adeptul obiectivelor pe termen lung și discută doar de meciurile imediat următoare. Chiar dacă foarte mulți oameni de fotbal îi văd drept favoriți la titlu pe Mitriță și colegii lui, tehnicianul oltenilor nu discută despre câștigarea campionatului. Anul trecut, formația din Bănie a încheiat sezonul pe poziția a treia, dar obiectivul din acest an nu a fost dezvăluit încă.

Va fi un meci interesant. Vom înțelege situația noastră actuală. Gazul este o echipă bună care a început sezonul foarte bine. Au atacanți valoroși. Sunt bucuros pentru că avem mulți jucători la naționale. Ionuț Radu este un portar foarte bun, dar eu sunt mulțumit cu Mirko. În fotbal totul este posibil. De ce să nu joace și România o finală de EURO? Nu știu cum s-au întors băieții de la națională. Ieri au avut refacere. Astăzi vedem. Eu cred că gazul are jucători foarte buni în față, dar mă bazez pe calitățile echipei mele. Am început să lucrăm cu Meza. S-a accidentat într-o zonă în care este bine să fim precauți. Este bine să nu forțăm. Echipa a doua este o resursă pentru noi. Avem un lot numeros. Așa este fotbalul. Asta este partea frumoasă”, a declarat Devis Mangia.

Antrenorul Craiovei, vizibil afectat de reproșurile primite după startul slab de campionat!

Universitatea Craiova nu a avut cel mai strălucit început se sezon, iar criticile nu au întârziat să apară. Mangia a fost criticat destul de mult în acea perioadă, dar acum că echipa și-a revenit, antrenorul italian nu a ratat ocazia de a da un răspuns.

După partida cu Chiajna eram văzuți ca și retrogradați, acum suntem favoriți. Eu acum mă gândesc la meciul cu Mediaș. Nu m-am uitat pe clasament până după primele 7 partide. De acum înainte o să urmărim clasamentul. Trebuie echilibru

Un egal între CFR și FCSB, în avantajul oltenilor!

Dacă alb-albaștrii se impun la Mediaș, iar principalele contracandidate la titlu, CFR și FCSB fac egal în meciul direct, oltenii avansează pe locul doi în clasament, cu un punct în spatele bucureștenilor și un punct în fața clujenilor. Din spate vin Astra și Sepsi, care pot face și ele 14 puncte dacă ies victorioase în această etapă.

Trebuie să mă gândesc la ce pot să fac. Rezultatul dintre CFR și FCSB nu este treaba mea. Mă gândesc la meciul cu Mediaș. Trebuie să fie partide interesante pentru fotbalul românesc”, a spus Mangia.

Sursă foto: ucv1948.ro

Citește și: Oltenii sunt fruntea: Craiova a bătut România!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *