Mangia: „Este posibil să-l vedem și pe Meza Colli”

Antrenorul Universității Craiova, Devis Mangia, a vorbit despre duelul cu FCSB, despre cât de ușor își poate motiva elevii, dar și despre posibilul debut al lui Meza Colli!

Mangia este gată să spargă ghinionul pe care U Craiova l-a avut cu FCSB în ultimii ani. Oltenii primesc vizita bucureștenilor duminică, de la ora 21:00, iar antrenorul alb-albaștrilor consideră că nu este nevoie să le zică lucruri mari fotbaliștilor, pentru a-i motiva.

În 2002 antrenam juniorii. Pe atunci eram la facultate. Rădoi poate ajunge la Craiova, nu știu, depinde unde voi fi eu. Pentru mine, valoarea lui Mitriță și Bancu depășește 5 milioane de euro. Să începem cu victoria cu FCSB, apoi să vedem. Este foarte bine că jucăm cu stadionul plin. Este bine și pentru noi și pentru fotbalul românesc. Este simplu să-i motivez pe băieți pentru meciul cu FCSB. Nu avem absenți, în afară de Cicâldău, care este suspendat. În acest moment FCSB este favotiră. Ei sunt pe primul loc. Vom vedea ce se va întâmpla. Sunt obișnuit cu ofertele de la FCSB, așa a fost și anul trecut. Nu vreau să pun presiune, dar cred că România poate ajunge în semifinale la Euro. Este o echipă cu jucători foarte buni. Sunt jucători și la echipa mare. Marin, Băluță, Draguș, Manea. Cicâldău este un jucător foarte bun”, a declarat Devis Mangia.

Meza Colli poate fi arma secretă pentru Craiova!

Suporterii îl așteaptă de la începutul sezonului. A venit la Craiova cu scopul de al înlocui pe Gustavo, dar a suferit o accidentare care l-a ținut departe de teren o perioadă bună de timp. Atacantul Universității, Meza Colli, este pregătit de debut. A spus-o chiar antrenorul trupei din Bănie: „„Este posibil să-l vedem și pe Meza Colli”.

Dacă te uiți în clasament, ea este ea ma importantă. Este posibil să-l vedem și pe Meza Colli. Cu Sibiu am greșit în primele 10 minute. Cu FCSB va fi un meci spectaculos. Avem calitatea necesară pentru a câștiga acest meci. Cu FCSB motivațiile sunt mari, dar trebuie să fie așa pe tot parcursul meciului. O să schimbăm ceva, dar acum nu mai sunt probleme. Avem soluții”, a completat tehnicianul oltenilor.

sursă foto: ucv1948.ro

Citește și: Baschetbaliștii craioveni dau piept cu liderul Grupei A

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *