Mangia a găsit vinovatul: „Arbitrul a stricat meciul”

Devis Mangia știe care a fost problema Craiovei în meciul cu Sepsi! Antrenorul italian a dat vina pe arbitrul partidei.

U Craiova s-a încurcat din nou în fața celor de la Sepsi, iar Mangia a răbufnit la finalul partidei. Antrenorul oltenilor consideră că alb-albaștrii au nevoie de mai mult respect din partea arbitrilor. Totuși, statisticile arată că elevii italianului au primit 10 lovituri de la 11 metri. Arbitrii nu i-au ocolit, dar craiovenii au ratat patru dintre aceste penalty-uri.

Prima repriză a fost așa și așa. Repriza a doua pentru mine a fost ok. Arbitrul a stricat meciul Trebuie să fim mai mult respectați. Nu îmi plac astfel de arbitrii. Problema asta este. Trebuie să fim respectați mai mult. Sunt mândru de elevii mei. În 10, apoi în nouă, dacă mai jucam 10 minute, posibil jucam în 8. Eu cred că am avut oportunitate de 1-0 pentru noi. Este o problemă. Sunt puncte importante. Am o soluție în minte. Eu vreau să primim penalty. A bătut Fedele pentru că așa am vorbit înainte. Cine nu trage, sigur nu ratează. Trebuie să fim puțin mai puternici. Am ratat multe penalty-uri. Nu e bine. În acest moment, Craiova are un stil de joc, iar Koljic este foarte important pentru acest stil”, a declarat Devis Mangia.

Oltenii continuă lupta pentru primele locuri, chiar dacă s-au împiedicat din nou de Sepsi. Mitriță și Martic vor fi indisponibili pentru partida cu FC Botoșani. În schimb, se întorc Koljic și Bancu.

Foto: ucv1948.ro

Citește și: Craiova pierde două puncte și doi oameni pentru deplasarea de la Botoșani!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *