21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Mangia a experimentat, Craiova a clacat!

Universitatea Craiova avea șansa să se apropie la 5 puncte de lider și să reintre în bătălia pentru titlu. Mangia și-a menajat titularii și a pierdut.

 

La Giurgiu, antrenorul italian a surpins pe toată lumea cu 7 noutăți în primul 11, față de meciul din Cupă, în care Universitatea Craiova a defilat contra FC Botoșani. De altfel, încă de la conferința premergătoare jocului, Mangia anunțase că jucătorii sunt obosiți. Așa că Mitriță și Gustavo, doi dintre golgheteri, au fost lăsați pe bancă. Și trei juniori și-au făcut loc în prima garnitură, inclusiv portarul Laurențiu Popescu, aflat la prima apariție în acest sezon.

 

În cadrul rundei, atât FCSB, cât și CFR Cluj pierduseră puncte, astfel încât Universitatea avea ocazia perfectă de a se apropia la 5 puncte de lider și a reintra în bătălia pentru titlu. Mai ales că ocupantele primelor două locuri se întâlneau în meci direct etapa următoare.

 

În aceste condiții, formula aliniată de Craiova a surprins. Fără Calancea, Gardoș, Dimitrov, Zlatinski, Mitriță ori Gustavo. Pentru ce au fost menajați titularii? A ieșit o primă repriză fadă, cu ocazii puține. Nimic din splendoarea ultimelor două partide reușite de alb-albaștri.

 

Golul lui Seto din repriza secundă a făcut diferența. Introducerile lui Mitriță, Dimitrov și Zlatinski au fost tardive. Craiova a pierdut contrar oricărui prognostic la Giurgiu și rămâne la 8 puncte de prima poziție, când mai sunt 4 etape până la final, adică 12 puncte. Practic, iese din joc.

Știm când facem plin în Polivalentă pentru meciul deceniului!

Sursa foto: facebook ucv1948.ro

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles