fbpx

Mangia: „Am făcut multe greșeli. Nu poate fi învinovățit Donkor!”

Antrenorul Craiovei pune înfrângerea de la Mediaș pe erorile la finalizare. Mangia are soluția pentru a le remedia.

 

Medias – Craiova 3-2, un meci palpitant în urma căruia Devis Mangia a tras următoarele concluzii: „Am făcut multe greșeli. Am avut multe ocazii, am fost în jumătatea lor de teren mult timp, dar am făcut erori. Trebuie să muncim mai mult. Nu poate fi învinovățit Donkor, suntem o echipă. Câștigăm împreună, pierdem împreună. Nu sunt supărat pe arbitraj. Dacă eu nu sunt supărat, nu trebuie să fie și altcineva supărat”.

 

Tehnicianul Craiovei a explicat și modificările operate în unsprezecele obișnuit: „M-am gândit să-i menajez pe Bancu și Cicâldău, pentru că jucaseră 90 de minute la loturile naționale. Eu joi am făcut primul antrenament cu tot lotul. O echipă care pierde 3 partide nu trebuie să se gândească la ce fac ceilalți, ci la ce face ea. Nu revin la sistemul cu 3 fundași, mergem mai departe așa. Jucătorii tineri mai au de muncit, dar Mihăilă a făcut o partidă foarte bună și pe un teren foarte greu”.

 

Bărbuț dă vina pe greșeli după Medias – Craiova 3-2

 

După meci, Cristi Bărbuț a spus: „Nu știu ce ne-a lipsit, dar vom analiza jocul, iar în meciul cu Viitorul sper să obținem cele 3 puncte. Golul 3 a fost o greșeală colectivă, începută de mine. Dar trebuie să ne ridicăm capul și să mergem mai departe. Am avut 3 penalty-uri, dar nu vreau să comentez despre arbitraj. Avem o medie foarte scăzută de vârstă, dar facem spectacol pe teren. Cred că asta vrea să vadă lumea la televizor. Cu Dinamo am dat 3, cu Gaz au fost 5. Am pierdut și sperăm să nu mai facem greșeli”.

 

Gaz Metan Medias – Craiova 3-2, iar oltenii au picat pe locul 7 al clasamentului din Liga 1.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0