Mangia: „Am făcut cea mai bună repriză din acest sezon!”

Antrenorul italian a renunțat la „calma, calma”, a vorbit în română și a felicitat jucătorii pentru evoluția din Craiova – Viitorul 2-0.

 

Devis Mangia a început astfel declarațiile la finalul meciului Universitatea Craiova – Viitorul 2-0: „Eu cred că am făcut cea mai bună primă repriză din acest sezon. Mi-aș fi dorit să închidem meciul în prima repriză, e singurul aspect care m-a nemulțumit. Am marcat, două ocazii mari, două bare, am fi putut tranșa totul din prima repriză. Koljic trebuie să continue așa, este un transfer pentru moment foarte bun. Nu e o problemă de sistem, ci una de atitudine. Cu Viitorul am jucat 3-4-3, cu Snagov și CFR Cluj vedem. Noi trebuie să muncim, pentru că într-o săptămână îmi ziceți că ne batem la titlu, iar în alta la retrogradare. Ne trebuie echilibru”.

 

Mangia, exuberant după Universitatea Craiova – Viitorul 2-0

 

Italianul a prefațat și partida din Cupă, cu Snagov, ce se va juca pe Oblemenco la mijlocul săptămânii: „E bine că meciul cu Snagov se joacă acasă, altfel ar fi trebuit să facem deplasarea la București, apoi la Cluj. Dar e un adversar periculos. Faptul că avem un trofeu de apărat nu înseamnă o presiune, ci un stimul pentru noi toți”. Despre următorul joc din campionat a spus: La meciul cu CFR sper să am tot lotul valid. Echipa trebuie să înțeleagă că fiecare meci în sine e un examen. Acum avem nevoie de continuitate”.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *