fbpx

Mangia: „Am pierdut un meci în ultimele 10! E adevărat!”

Antrenorul italian Devis Mangia consideră că nu e un capăt de țară înfrângerea de la Botoșani, căutând să scoată în evidență rezultatele bune obținute în ultima perioadă.

 

La finalul meciului de la Botoșani, Mangia a spus: „Am pierdut un meci în ultimele 10. E adevărat. Prima repriză a fost așa și așa, a doua a fost bună. Nu vorbesc despre arbitri, nu vreau să aud că Craiova e avantajată de arbitri. Nu a fost greu fără Mitriță, avem jucători, suntem o echipă. A fost un meci diferit față de meciurile cu Hermannstadt, cu Chiajna, dar am făcut greșeli la golurile pe care le-am luat. La pauză am vorbit de prima repriză, le-am spus că trebuie să schimbăm ceva, iar prima repriză a fost mai bună”.

 

La fel ca Mateiu, Bancu se teme pentru o eventuală ratare a play-off-ului: „Prima repriză nu am făcut un marcaj preventiv cum trebuie, al doilea a fost o greșeală. La pauză am zis să întoarcem. Ne-am creat multe ocazii, dar nu am reușit mai mult. Am cerut 11 metri, i-am zis lui Istvan de ce nu a dat. El a zis că nu a fost. A fost greu fără Mitriță. Ne-am creat totuși multe ocazii, poate dacă era Mitri puteam să o băgăm. Cu echipele mari am făcut meciuri bune, dar ne-am încurat cu cele mici. Din nefericire nu reușim să legăm victorii cu cele mici. Dacă nu acumulăm puncte, vom cădea și vin cei din jos. Play-off-ul e în pericol, așa cum a zis și Mateiu”.

 

CS Universitatea Craiova a pierdut cu 2-1 partida susținută în deplasare, pe ternul celor de la FC Botoșani.


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0