16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Mangia cere jucători: „Nu avem toate pozițiile acoperite”

Prin intermediul conferinței de presă premergătoare meciului cu Voluntari, Devis Mangia a trimis un mesaj direct conducerii clubului oltean. Antrenorul italian cere patronatului întăririrea lotului.

 

La data de 19 februarie se încheie perioada de transferări în România. După această zi, cluburile nu vor putea achiziționa decât jucători liberi de contract. Astfel încât acum vor fi ultimele zvâcniri pe piața de transferuri.

 

Întrebat dacă Universitatea Craiova va acționa în aceste zile în vederea întăririi lotului, Devis Mangia a declarat: „Nu avem toate pozițiile acoperite în acest moment. Însă cu siguranță nu vom lua jucători doar de dragul de a aduce, de a conta la număr. Trebuie să aducem jucători valoroși”.

 

Bic și Glavina, singurele întăriri pentru Mangia

 

Antrenorul italian a explicat de ce nu i-a dat nici măcar un minut lui Ovidiu Bic în meciul cu Sepsi și a preferat să efectueze doar două schimbări: „Îmi place Bic, e un jucător bun. Dar are aceeași problemă ca Bărbuț. Cristi nu s-a adaptat de la început pentru că una e să joci la la Timișoara, și altceva la Craiova. La fel, pentru Ovidiu e una să joci la Gaz, alta la Universitatea. Și lui Ovidiu îi trebuie timp să se obișnuiască cu stilul de joc. Am mare încredere în el”.

 

În mercato din iarnă, îl lotul oltean au existat două noutăți: Ovidiu Bic pentru care s-au plătit 200.000 euro celor de la Mediaș, și atacantul croat Glavina, liber de contract. Oltenii s-au despărțit de fundașul croat Niko Datkovic, care a ajuns în prima ligă poloneză, iar pe Spahija l-au trimis la echipa a doua, jucătorul care nu și-a găsit o altă formație nedorind să rezilieze înțelegere.

Strategia de marketing: Vrei cu Dinamo, mergi și cu Timișoara!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles