16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Mangia are cheia pentru partida cu Dinamo. „Echipa va fi la 100% din potențial la ora meciului”

Antrenorul Universității Craiova, Devis Mangia, a vorbit despre meciul cu Dinamo! Pe ce se bazează italianul înaintea duelului cu bucureștenii!

Înainte de cel mai tare duel al începutului de an, Devis Mangia a vorbit despre meciul de duminică, de pe Ștefan cel Mare. „Este un joc foarte dificil cu o echipă care a schimbat mulți jucători. Preferam să jucăm pe Arena Națională, ei au vrut pe Ștefan cel Mare, mergem acolo să jucăm”.

Antrenorul oltenilor a dat asigurări cu privire la forma în care se va afla Universitatea Craiova la ora jocului cu Dinamo. „Echipa va fi la 100% din potențial la ora meciului. Cu siguranță vom juca cu cea mai bună echipă pe care o avem la dispoziție. Vreau să vad un meci frumos, nu sunt sigur însă de ce se va întâmpla duminică. Este important că avem aceeași bază a echipei ca în prima parte a sezonului”, a spus italianul la conferința de presă premergătoare meciului cu Dinamo.

Mangia lasă lupta la titlu pentru CFR și FCSB!

„Lupta la campionat este o problemă între CFR Cluj și FCSB. Noi avem linia noastră și la finalul sezonului vedem ce o sa fie. Clujul este pe prima poziție, a transferat doi dintre cei mai buni jucători din România, FCSB a transferat și ea, este normal ca ele sa fie principalele favorite”.

Italianul nu are preferințe în ceea ce privește adversarele pe care poate să le întâlnească în play-off. „Îmi doresc în play-off, Craiova și ale 5 echipe”.

Sursă foto: ucv1948

Citește și: Ofsaid sentimental la Marcel Popescu: „ CFR Cluj este favorită la titlu”

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles