fbpx

Mangia: „Procentele au scăzut, dar situația nu e închisă!”

După Craiova – Viitorul 1-2, suporterii alb-albaștri i-au cerut demisia lui Devis Mangia. Acesta le-a răspuns la interviul de la finalul partidei.

Tehnicianul oltenilor a tras concluziile după Craiova – Viitorul 1-2: „O primă repriză cu ritm înalt, după am fost un pic obosiți, ei aveau jucători mai proaspeți. Dar meciul a fost în control, pentru că nu am riscat nimic. Dar apoi, pe final, am făcut greșeli nepermise. Știți prea bine că nu vorbesc despre jucători luați individual. E clar că avem probleme. La primul lor gol a fost o situație de 6 la 3. A greșit unul, dar mai erau jucători care puteau repara. Trebuie să fiu cinstit, șansele de calificare au scăzut. N-ar fi fost rău și un egal, 1-1. În acest meci sunt importante detaliile, am avut noi ocazie de 2-0, nu am dat gol, apoi meciul s-a întors. Dar acesta e fotbalul, trebuie să fim mai atenți”.

Mangia, după Craiova – Viitorul 1-2

Mangia a explicat și schimbarea lui Ivan Martic cu Acka: „Martic a jucat 70 minute, după o lună, a fost risc să-l punem în teren. În plus am văzut că nici adversarii nu erau atât de periculoși. Am greșit. N-au fost probleme din punct de vedere al poziție, al tacticii, e clar că am făcut greșeli”.

Italianul a prefațat și meciul cu CFR Cluj: „Să văd ce jucători pot recupera, pentru că nu am prea multe soluții. Știu că și CFR Cluj a menajat jucătorii, eu am făcut ce credeam că e mai bine pentru noi. Acum avem procente mai puține la trofee, dar nu e situația închisă. Procentele au mai scăzut”.

Ce spune Devis Mangia despre o eventuală plecare de la Craiova, după ce i s-a spus că fanii i-au cerut demisia: „Nu este o întrebare pentru mine, eu sunt aici să lucrez. Această întrebare trebuie adresată celor din club, ei decis. Presiunea este mare, dar persoanele cu caracter depășesc presiunea. Dacă ai personalitate transformi presiunea în aplauze”.

Î3 minute poți să citești și: Ianis a început să miroasă performanța de la Craiova!

 Mangia: „Donkor e un jucător foarte bun, de încredere!”

Cum să ratezi o promovare în B în câțiva pași simpli!

 Campioana joacă tare când e vorba de milioane!

 „E antrenor de Serie C! Craiova e o decepție totală”

 Concluziile: „Nu aveți istorie și nici identitate”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0