Mangia l-a caracterizat pe Cristea! Ce a spus despre alte transferuri!

Antrenorul italian al oltenilor a anunțat când va pleca Alexandru Mitriță de la echipă și ce pretenții are echipa pentru această vară.

Universitatea Craiova a organizat prima acțiune media din stagiul din Antalya. Presa centrală prezentă la eveniment a fost curioasă să afle de la Devis Mangia ce transfer e mai bun: Stoian la FCSB sau Cristea la Craiova. „Eu nu comentez despre  jucătorii altor echipe. Stoian e un jucător bun, de calitate. Îl cunosc foarte bine, l-am și antrenat. Oricum sunt poziții diferite. Andrei e atacant, iar Adrian este mijlocaș. Pentru mine nu e luptă în perioada de mercato. Am decis că pentru noi e bun Andrei Cristea și l-am luat. Este un băiat inteligent, cunoaște fotbal, asta e cel mai important. Cred că e soluția potrivită pentru echipa noastră. După meciul cu Mediaș am zis că trebuie să luăm un jucător în față, am luat. Acum trebuie să vedem dacă mai apar și alte oportunități bune pentru club în acest mercato”, a comentat Mangia.

Mangia: „Mitriță valorează peste 5 milioane de euro”

Chiar dacă formația olteană a emis un comunicat în care a anunțat că nu există vreo negociere deschisă pentru Mitriță, subiectul vânzării căpitanului Craiovei a fost atins. În răspunsul oferit, antrenorul italian a dezvăluit că pretențiile oltenilor se rezumă la Europa League pentru la vară: „Clubul nu caută să îl vândă pe Mitriță. El este aici, este pregătit să stea aici până la preliminariile Europa League. După, în fotbal, nu depinde de mine. Pentru mine valorează mai mult de 5 milioane de euro. Nu știu cât, pentru că eu sunt antrenor. A crescut foarte mult în ultimii ani. E normal să existe interes pentru jucătorii noștri. E normal. Trebuie să fim mândri de asta. Înseamnă că am lucrat bine”.

Oltencele au ajuns la trei înfrângeri consecutive. 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *