fbpx

Mangia: „Donkor e un jucător foarte bun, de încredere!”

Craiova – Viitorul e joi, de la ora 20. Antrenorul italian a anunțat că echipa și-a revenit mental după înfrângerea de pe Arena Națională.

Devis Mangia a prefațat partida Craiova – Viitorul, din prima manșă a semifinalelor Cupei României: „Nu vor fi multe modificări pentru că nu putem face asta. Va fi în teren sigur cea mai bună echipă pe care o avem la dispoziție acum. Din punct de vedere mental echipa e ok. Am văzut unde am făcut bine, unde am făcut mai puțin bine în partida cu FCSB. Noi nu vom menaja jucătorii pentru acest meci și nici pentru următorul, pentru că avem deja ceva probleme de lot. Trebuie să văd la antrenamentul de astăzi dacă mai e cineva care nu e sută la sută pentru partida cu Viitorul. Sper ca rezultat meciul de mâine să semene ca rezultat cu cel cu Botoșani. Meciurile cu Viitorul la Craiova au fost mereu deschise. Echipa va avea atitudine, cum a avut și duminică în teren. La Academia lui Hagi sunt cei mai interesanți și buni jucători tineri din România. Nu trebuie să o spun eu, se remarcă la lotul U21 valoarea Academiei”. Singurul inconvenient sesizat de italian: „Nu e normal să avem o zi mai puțin de pregătire față de CFR Cluj, dar aceasta e situația și trebuie să ne conformăm”.

Universitatea Craiova – Viitorul Constanța se joacă joi pe Oblemenco

Tehnicianul Craiovei a vorbit și despre meciul pierdut cu FCSB: „Nu vreau să vorbesc de calitatea jucătorilor, ci de pozițiile în teren. E clar: Martic și Dimitrov sunt fundași drepata de meserie. Am pregătit meciul pe o idee, dar după l-am pregătit cu ce am avut la dispoziție. Nu am pierdut din cauza sistemului, ci că am făcut două-trei greșeli”. Mangia i-a luat apărarea fundașului african pe care l-a reprofilat pe banda dreaptă: „Donkor pentru mine e un jucător foarte bun, de încredere, a început bine acest sezon. Problema a apărut că am luat două goluri cu FCSB, dar în alte cinci meciuri nu am luat nici un gol. Am greșit acum cu FCSB, trebuie să lucrăm, să rezolvăm”.

Mangia consideră că întâlnirea de pe Arena Națională putea avea orice deznodământ: „Pentru mine Fortes a făcut un meci foarte bun. Un antrenor trebuie să aibă în vedere multe aspecte în timpul meciului. Dacă-l schimbam pe Fortes la 2-2 și luam gol că nu aveam jucător la bara unu, aș fi fost vinovat. Când am luat gol a intrat imediat Cristea. Până atunci echipa a fost echilibrată în teren. La 2-2 am avut noi oportunitate prin Mihăilă. A fost un meci în care se putea întâmpla orice. Echipa a demonstrat că funcționează cu un atacant central, cel puțin cât a fost Koljic. Cu Fortes este posibil să jucăm cu doi atacanți de meserie”.

Ce promisiune le-a făcut Mangia fanilor dezamăgiți de deja-vu-ul din partida cu FCSB: „Eu respect suporterii noștri pentru că sunt un plus mare pentru noi. Normal să fie supărați atunci când nu se câștigă. Și eu sunt supărat pe mine. Dar ce pot să promit e că echipa va da totul pe teren”.

În 3 minute poți să citești și: Cum să ratezi o promovare în B în câțiva pași simpli!

 Campioana joacă tare când e vorba de milioane!

 „E antrenor de Serie C! Craiova e o decepție totală”

 Concluziile: „Nu aveți istorie și nici identitate”

Bancu: „Am marcat 2, am luat 3. Asta ne-a costat înfrângerea!”

 Am visat frumos si am pierdut ca întotdeauna!

 Marele meci clocoteşte: Craiova îl amenință pe Becali cu retrogradarea!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0