38.7 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Nu e Felgueiras! Mangia dorește un conațional pentru poarta Craiovei!

Presa italiană a indicat următoarea țintă a Craiovei! Devis Mangia insistă pentru un goalkeeper pe care l-a cerut și în iarnă.

Chiar dacă a retrogradat cu Pro Vercelli, Mirko Pigliacelli continuă să suscite interesul CS Universitatea Craiova. Așa susține Gianluca di Marzio, care spune: „Stagiunea, încheiată cu o retrogradare, ar putea să-i schimbe planurile lui Mirko Pigliacelli. Portarul, care mai are contract încă patru ani cu Pro Vercelli, este dorit mult de Universitatea Craiova, club din prima ligă română, care-l are pe bancă pe Devis Mangia. Antrenorul vrea să-l aducă pe portarul născut în 1993 pentru a câștiga campionatul, după ce a obținut Cupa României”.  

Și în iarnă, Pigliacelli s-a aflat pe lista lui Mangia, dar a declinat oferta formației craiovene, spunând la vremea respectivă: „Au fost discuții deschise și concrete. Pentru aceasta îi mulțumesc domnului Mangia și clubului că m-au dorit. Sunt fericit și mândru de acest fapt. Dar am preferat să mă întorc acolo unde am mai fost și să accept această provocare, fără a lua în seamă fascinația de a evolua în străinătate sau aspectele tehnice și financiare. Sper ca domnul Mangia să continue să mă evalueze și să îmi urmărească evoluțiile cu același interes”.

Retrogradarea din Serie B cu Pro Vercelli ar putea să-l determine pe Pigliacelli să accepte oferta grupări din Craiova. În sezonul recent încheiat, Pigliacelli a apărat în 30 de partide, primind 51 de goluri.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles