21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

Mangia: „O sa iau doi, trei jucători de la echipa a doua”

Antrenorul Universității Craiova, Devis Mangia, a prefațat partida cu CFR Cluj, dar a vorbit și despre lotul pe care îl are la dispoziție!

Universitatea Craiova are în față o partidă extrem de importantă, în deplasare la CFR Cluj. Elevii lui Mangia trebuie să câștige pentru a se păstra pe podiumul Ligii 1. Antrenorul oltenilor a prefațat partida cu ardelenii.

Nu vreau să vorbesc despre celelalte echipe și îmi doresc ca nici alții să nu vorbească de echipa mea. Ne dorim să terminăm în primele 3 poziții, dat fiind că tot sezonul am fost în vârf. Nu ne-am gândit câte puncte avem nevoie. Suntem profesioniști, cinstiți, ne facem treaba bine, încercăm să obținem maxim de puncte din fiecare partide. Totdeauna voi pune în teren echipa care cred că va câștiga. Eu sunt singurul care știu ceea ce e în vestiar, cum sunt jucătorii fizic și psihic. Dacă alții vor începe să vorbească de echipa mea, voi începe și eu să vorbesc de echipa lor”, a declarat Devis Mangia.

Antrenorul oltenilor a vorbit despre lotul pe care îl are la dispoziție, dar și despre jucătorii pe care o să se bazeze în Ardeal!

În ultima perioadă, speculațiile potrivit cărora Craiova nu o să-i atace pe cei de la CFR Cluj cu cel mai bun 11, nu au întârziat să apară. În sezonul trecut, Universitatea, antrenată de Mulțescu a pus în teren la un meci cu Viitorul, un prim 11 care nu fusese prea folosit. De această dată, formația din Bănie o să aibă în lot doi sau trei fotbaliști de la echipa secundă, dar cel mai probabil nu o să fie utilizați.

Gardoș și Bic sunt indisponibili, ceilalți s-au antrenat cu echipa. Martic, Popa se antrenează cu echipa, lui Gustavo am reușit să-i rezolvăm problema pe care a avut-o. Rossi nu e încă pregătit. Având în vedere că după meci vom rămâne la Cluj, apoi vom pleca la Botoșani Voi lua 2-3 jucători de la echipa a doua, care s-au antrenat cu noi. Motivul e că am nevoie de jucători în timpul antrenamentelor, pentru că Gardoș și Bic nu se pregătesc

Antrenorul italian vrea să ia fiecare meci în parte și spune că a lucrat și încă lucrează la mentalitatea jucătorilor pe care îi antrenează la Universitatea Craiova.

Trebuie să ne gândim doar la ceea ce putem realiza, trebuie să ne concentrăm, să ne facem treaba la fiecare meci. Mai sunt 5 jocuri până la final. Cel mai important meci este primul joc. Asta le-am transmis de la începutul sezonului jucătorilor mei pentru că astfel încerc să le construiesc o mentalitate pozitivă”, a spus Devis Mangia.

Sursă foto: ucv1948

Citește și: Condițiile și costurile pentru schimbarea gazonului de pe „Ion Oblemenco”! 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles