15.9 C
Craiova
joi, mai 23, 2024

Mangia: „Erorile defensive nu privesc organizarea jocului, ci atenția jucătorilor”

Antrenorul italian a explicat de ce s-au luat șapte goluri în ultimele patru partide și a prefațat meciul de la Timișoara.

 

Devis Mangia: „O partidă cu adevărat complicată, pentru că întâlnim o echipă cu jucători valoroși. E singura echipă care a bătut Clujul în această stagiune. E o partidă dificilă, trebuie să jucăm la maximum posibilităților.

Nu-l vom avea pe Rossi pentru acest meci, restul jucătorilor sunt apți din punct de vedere fizic. Avem soluții, vom vedea cine va juca.

Ei joacă 4-2-3-1, care se transformă în 4-4-2 în unele momente ale meciului.

Suntem pe drumul cel bun, trebuie să avem conștința că puteam să câștigăm câteva puncte în plus. Nu am reușit, trebuie să creștem mental.

Nu trebuie să riscăm ca anul trecut, când s-a ajuns la situații de a nu avea fundași la dispoziție. Au fost erori defensive, dar nu unele care privesc organizarea jocului, ci atenția jucătorilor.

Alex Mateiu a jucat pentru că a meritat să joace, nu pentru că alți jucători au fost indisponibili. La început nu a fost folosit pentru că era regula sub 21 de ani. De câteva ori l-am lăsat pe Screciu în linia defensivă pentru a avea doi mijlocași experimentați.

Sper să jucăm cât mai repede pe noul stadion. Să fie plin. Va depinde de noi să-l menținem plin.

Mihai Roman muncește pentru echipă. În istoria fotbalului se știe că atacanții mai traversează astfel de momente, când nu marchează. Dar vine și momentul când trec acel impas și totul reintră în normal. Lui Mihai i-am cerut să fie senin, să gândească pozitiv”.

 

Alexandru Mateiu: „E o partidă dificilă, Timișoara s-a întărit mult. Au jucători de calitate, noi suntem mai buni și trebuie să o demonstrăm pe teren. Trebuie să ne întoarcem acasă cu toate punctele.

Suntem un grup unit, se vede pe teren. Sper să continuăm în aceeași linie bună”.

 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles