Mangia: „M-am exprimat greșit când am vorbit de fotbalul romanesc”

Craiova a remizat cu Leipzig, scor 1-1, dar nu a fost destul pentru ca oltenii să se califice. Golul norocos al lui Baicu a adus un rezultat pozitiv pentru olteni! Devis Mangia este foarte mulțumit de rezultat și de jocul echipei, mai ales că italianul consideră că nivelul echipei pe care o antrenează este inferior nemților.

Am făcut o partidă foarte bună, aproape perfectă după părerea mea. Câștigul a fost că am făcut o partida aproape perfecta. M-am exprimat greșit când am vorbit de fotbalul romanesc si cel german. Eu mă refer la nivelul echipei mele și al celeilalte echipe. Problema este că jucam mereu cu aceiași jucători. Să vedem cum lucrăm la acest aspect. Sper că Mitriță nu are probleme mari. Le mulțumesc tuturor suporterilor care au fost alătur ide noi în această seară. Cred că suporterii ar trebui să fie mulțumiți și de joc, nu doar de rezultat. Dacă ne uitam la atitudinea echipei, a fost un joc foarte bun. Aceasta este diferența. Ei sunt obișnuiți cu acest tip de partide, pe când noi suntem la prima sau la a doua partidă de acest nivel. Asta este diferența. Nu se poate spune unde încep meritele unei echipe și unde greșelile celeilalte. Atitudinea a fost bună, dar jucătorii au jucat prea des în ultimul timp”, a declarat Mangia.

Colli, indisponibil! Mangia atacă Liga 1 cu ce poate!

Craiova a reușit să obțină semnătura lui Mezza Colli, fotbalistul care a făcut furori pe site-urile de socializare. Suporterii l-au primit ca pe o mare vedetă, dar debutul paraguayanului întârzie. Devis Mangia a anunțat că fotbalistul este încă indisponibil

Colli nu este disponibil. Pentru luni, așteptați-vă să vedeți aceiași jucători

Sursă foto: ucv1948.ro

Citește și: Craiova iese decent din Europa! Rămâne cu eurogolul care-i dă aripi lui Baicu!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *