Mangia: „Ilie Balaci a câștigat meciul!”

Antrenorul italian al Craiovei a explicat cum a reușit să-I motiveze pe jucători pentru partea a doua a partidei.

 

 

După meci, Devis Mangia a spus: „A fost cu noi joi seară. Am vorbit de fotbal, despre acest meci. Asta e viața. Sunt sigur că el a câștigat meciul de astăzi. În prima repriză nu am început slab, dar ne-a fost greu după gol. În repriza a doua le-am zis să fie calmi și a fost mai bine în repriza a doua. Nu am antrenat mai mult fazele fixe, cel mai important e că am înțeles că putem juca și câștiga împotriva acestei echipe.

După primul gol primit, ne-am asumat riscuri. Pentru că Steaua are jucători de viteză. După prima repriză am schimbat pozițiile dintre Mihăilă și Koljic, pentru a specula poziția slabă a lui Filip. Meza Colli a intrat bine, a arătat personalitate.

Pentru Craiova urmează Giurgiu, meciul cu Astra. Am schimbat ceva în echipă, pentru că Alex Cicâldău are caracteristici diferite față de Mateiu și Fedele. Bic poate fi o soluție pentru noi, într-o lună, o lună și ceva.

Sper ca după acest meci Craiova va avea mentalitate și atitudine foarte bună tot timpul. Doar pe 3-4 stadioane din Serie A se regăsește o atmosferă ca la Craiova”.

 

U Craiova a câștigat cu 2-1 partida cu FCSB, după ce a fost condusă la pauză cu 1-

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *